Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICUI! Un copil de 10 luni, la un pas de MOARTE, după o plimbare la magazin

Publicat:

, o tanara mama din Australia, a fost nevoita sa plece in graba la cumparaturi. Cum nu avea cu cine sa-si lase copilul, aceasta l-a luat pe Logan cu ea. Baietelul avea doar 10 luni.

La doar 24 de ore de la plimbarea pana la magazin, Logan a inceput sa se simta rau. A inceput sa verse, a facut febra si diaree. Vivienne l-a dus de urgenta la spital. Timp de opt zile, micutul a stat la terapie intensiva. Acesta a fost infectat cu rotavirus, salmonella si a facut meningita. Dupa inca doua zile, copilul a inceput sa-si revina, dar starea sa de sanatate era in continuare precara,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic urmeaza sa fie operat din nou! Cat de grava este starea lui de sanatate și ce se va intampla in urmatoarele ore: ”Este absolut necesara...”

10:50, 09.05.2024 - Informații de ultim moment despre starea de sanatate a lui Florin Piersic! Marele actor urmeaza sa fie operat din nou, astazi, dupa ce a fost transferat la un alt spital. Medicii depun eforturi uriașe pentru a elimina toate pericolele care au aparut in urma infecției din corp. Iata care este starea…

Categoria de dementa care șocheaza cercetatorii - Ce se intampla cu copiii cu dementa infantila

06:55, 07.05.2024 - „Copilarie” si „dementa” sunt doua cuvinte pe care ne-am dori sa nu trebuiasca sa le folosim impreuna. Dar, din pacate, numai in Australia aproximativ 1.400 de copii si tineri traiesc cu dementa infantila netratabila in prezent, noteaza news.ro.

Tanar mort la targul de tatuaje de la Timișoara. I s-a facut rau cand iși desena gamba

21:06, 12.04.2024 - Un tanar de 23 de ani a murit, vineri, 12 aprilie, dupa ce i s-a facut brusc rau cand iși desena gamba, la mall-ul Iulius Town, in Timișoara, la un festival de tatuaje, relateaza Opinia Timișoara, care preia date IPJ Timiș.Organizatorii evenimentul au chemat salvarea, insa, in ciuda manevrelor de resuscitare,…

OMS avertizeaza ca bebelușii din Gaza sunt in pericol de moarte din cauza infometarii

23:50, 20.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații avertizeaza ca numeroși bebeluși din Gaza ar putea muri din cauza infometarii. OMS susține ca situația in regiune s-a deteriorat. Organizația cere comunitații internaționale sa trimita ajutoare.

Copilaș de 2 ani, gasit in viața dupa ce s-a pierdut 24 de ore singur in padure

23:41, 19.03.2024 - La doi ani, baiatul din Botosani care a supravietuit miraculos 25 de ore intr-o padure, are o poveste de viata mai impresionanta decat a unui adult.   Fara apa si mancare, a stat in ploaie si frig si le-a povestit parintilor ca a fost inconjurat de salbaticiuni.   Acum nu se mai dezlipeste de mama lui…

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial”

10:05, 20.02.2024 - Dupa ce aproape o luna de zile a respirat cu ajutorul plamanului artificial, marți, 20 februarie, Ana Erdei (49 ani).... The post SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial” first appeared on Informatia Zilei .

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?