Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greşeala pe care o fac gospodinele când prepară cozonaci. De ce nu cresc

Publicat:

  De foarte multe ori gospodinele fac mici greseli in prepararea unei retete, greseli ce duc la esecul acesteia. Aluatul de cozonac e foarte delicat si sensibil. In bucatarie trebuie sa fie foarte cald si sa nu fie deloc curent. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei (in afara de lapte). Vasul de la mixer ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum alegi cea mai buna faina pentru cozonaci. Detaliul care face diferența, așa cresc mari și super pufoși

20:10, 25.04.2024 - Ca sa te poți bucura de un rezultat spectaculos și sa pui pe masa pentru familie și prieteni un desert delicios, ca la mama acasa, trebuie sa știi cum alegi cea mai buna faina pentru cozonaci. Afla care este detaliul care ii ajuta sa creasca. Un desert tradițional De generații intregi, de pe masele…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Marea greșeala pe care o fac gospodinele 

16:46, 24.04.2024 - Cand vine vorba despre oua, lucrurile par destul de simple, insa adesea devin destul de complicate. Exista o serie de reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca ouale iți ies perfecte. Mulți se intreaba daca ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Și mulți greșesc inca dinainte…

Ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post. Ingredientul care le transforma intr-un deliciu

18:25, 18.04.2024 - Este binecunoscut faptul ca in Moldova mancarea este delicioasa, atat cea de post, cat și cea de dulce. Daca te intrebi ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post, atunci trebuie sa le cunoști secretul ca sa poți recrea aceasta rețeta delicioasa de post. Gogoșile iți vor ieși pufoase,…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Care este forma corecta: "cofrag" sau "cofraj". Aproape toți romanii fac aceasta greșeala

12:20, 10.04.2024 - Una dintre cele mai frecvente greșeli intalnite este confuzia intre doua cuvinte aparent asemanatoare: "cofrag" și "cofraj". Aproape toți romanii cad prada acestei greșeli, insa este esențial sa ințelegem care este forma corecta și sa evitam perpetuarea erorilor lingvistice.

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…

Ce este laptele condensat, de fapt. Ingredientele pe care le contine, multe gospodine habar nu au

19:41, 12.02.2024 - In ultimii ani, laptele condensat a inceput sa fie folosit tot mai des și la noi in țara, insa nu toata lumea știe ce este laptele condensat, de fapt. Gospodinele il utilizeaza, dar nu știu ce ingrediente conține. V-ați intrebat vreodata din ce este facut laptele condensat? Haideți sa aflam in materialul…


Ce parere ai despre aceasta stire?