Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Google Play Store, invadat de peste 2000 de aplicații periculoase. Măsurile luate de Google

Publicat:

Dupa aproximativ doi ani de cercetare pentru acest proiect, un grup de cercetatori de la Universitatea din Sydney in colaborare cu Data61 de la CSIRO au identificat 2040 de aplicatii potential periculoase in . Unele dintre ele se manifesta ca o infectie malware, altele iti cer permisiuni de care nu ar trebui sa aiba nevoie si, din pacate, nu stii ce fac cu ele, avertizeaza playtech.ro. Nu mai putin de un milion de aplicatii din Google Play au fost analizate (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta la Slanic, unde o strada s-a surpat. Masurile luate de autoritați / FOTO

22:11, 25.04.2024 - Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova s-a reunit in aceasta dupa-amiaza pentru a analiza situatia de la Slanic, unde pamantul s-a tasat si s-a format un crater cu adancimea de aproximativ 2 metri, pe o suprafata de peste 60 de mp. Potrivit DSU, au fost adoptate urmatoarele masuri preventive:

Șeful ONU avertizeaza ca masurile luate pentru trimiterea de ajutoare umanitare in Fașia Gaza sunt insuficiente

07:45, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere.

Masurile luate de autoritați pentru prevenirea expulzarilor nelegale a strainilor

07:25, 03.04.2024 - Orice decizie prin care o persoana este considerata indezirabila pe teritoriul țarii noastre va fi insoțita de o nota de argumentare, in care va fi explicat motivul expulzarii. Despre aceasta au comunicat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne la audierile Comisiei parlamentare de profil, organizate…

Putin anunța masurile luate de Rusia dupa atac

11:10, 26.03.2024 - Președintele Rusiei a avut o intrevedere prin videoconferința cu șefii Guvernului, regiunilor, serviciilor speciale și organelor de drept cu privire la masurile luate dupa atacul terorist de la complexul de concerte al Primariei Crocus. Vladimir Putin: Dragi colegi! In primul rand, aș dori sa exprim…

Doua zile in care traficul de pe DN1 va fi deviat prin Campina. Masurile luate de autoritați

18:40, 18.03.2024 - CampinaTV.ro a fost prima publicație care v-a informat ca in zilele de marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie, traficul rutier va fi inchis pe DN1 pentru demolarea podului feroviar de peste raul Prahova și drumul național. In aceste doua zile, traficul rutier sub 3,5 tone va fi deviat prin Campina.

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat. Masurile luate in dosarul lui Daniel Niculae

12:56, 15.03.2024 - Trei dintre ultrașii rapidiști reținuți in care este cercetat și Daniel Niculae, președinte al echipei de fotbal, au fost arestați. Printre ei este și liderul galeriei giuleștene care colabora direct cu Daniel Niculae pentru introducerea de materiale pirotehnice periculoase pe stadion.

NATO, decizie radicala! Mii de militari, aduși in Romania. Masurile luate in cazul extinderii razboiului din Ucraina

12:25, 01.03.2024 - NATO a anunțat o decizie radicala de a intensifica prezența militara in Romania, luand masuri preventive in cazul unei posibile extinderi a conflictului din Ucraina. Mii de soldați vor fi aduși la noi in țara.

Verdețurile cultivate in spațiu s-au dovedit a fi periculoase 

03:21, 27.01.2024 - Specialiștii de la Universitatea din Delaware au realizat un studiu care arata ca cultivarea salatei și a altor verdețuri in condițiile unei stații spațiale reprezinta o anumita amenințare. Potrivit rezultatelor experimentului, publicate in revista Scientific Reports, plantele aflate in imponderabilitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?