Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest scandalos făcut de Florin Salam față de foștii lui colegi! Manelistul le-a băgat spaima-n oase

Publicat:

Scandalul dintre fostii instrumentiști ai lui si celebrul manelist este departe de a ajunge la final. Deranjat peste masura de faptul ca fostii colegi s-au dezis de numele lui, „Regele manelelor” a recurs la un gest de-a dreptul scandalos.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam, noi controverse, dupa inmormantarea lui Costel Corduneanu. Cum il pune la punct Adrian „Beleaua” Corduneanu pe manelist: „Din respect...”

10:51, 22.04.2024 - Au trecut deja cateva zile de cand a fost inmormantat Costel Corduneanu și se pare ca apar noi controverse cu privire la marele absent, Florin Salam. Manelistul nu a fost prezent nici la priveghi, nici la inmormantare, ceea ce a determinat o mulțime de reacții, avand in vedere ca „Regele manelelor”…

Xtra Night Show. Forin Salam s-a intors la concerte! Cum se simte manelistul dupa patru spectacole in aceeași seara: ”Vine regele inapoi” / VIDEO

09:21, 13.04.2024 - Florin Salam a revenit in lumina reflectoarelor! Dupa o lunga perioada in care a fost vazut doar pe la secțiile de poliție, de aceasta data manelistul s-a intors la concerte. A onorat patru evenimente, toate in aceeași seara! Iata cum se simte, dupa ce a revenit pe scena!

Winkler Iuliu (UDMR): Un scandalagiu in PE nu poate face decat scandal. Ce fac extremistii in Parlamentul Romaniei

10:16, 11.04.2024 - Eurodeputatul Winkler Iuliu (UDMR) considera ca un scandalagiu nu va putea face in Parlamentul European decat scandal si a aratat ca ce fac extremistii de astazi din Parlamentul Romaniei, cum sunt Diana Sosoaca si fostii sai colegi de partid, nu este nationalism, ci scandal politic. Intrebat…

Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție! Manelistul se teme ca cineva ar vrea sa ii faca rau: ”Credeți-ma din suflet”

11:45, 19.03.2024 - Florin Salam s-a intors la secția de poliție, la doar o saptamana de cand a fost reținut. Manelistul a facut declarații despre ceea ce se intampla in dosarul de inșelaciune, in care este suspect, și a marturisit ca exista oameni care ar dori sa ii faca rau. Regele manelelor a fost mai sincer ca niciodata.

Știrile Antena Stars. Cum a ajuns Florin Salam sa fie reținut pentru inșelaciune. Manelistul are grave probleme cu legea / VIDEO

18:00, 18.03.2024 - Potrivit Știrile Antena Stars, un apropiat de-al lui Florin Salam a vorbit despre scandalul in care artistul este implicat. „Regele manelelor” are grave probleme cu legea. Iata cum a ajuns celebrul cantareț de manele sa fie reținut pentru inșelaciune!

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Știrile Antena Stars. Florin Salam, o noua controversa in scandalul in care este acuzat de inșelaciune. Manelistul, contrazis in declarații chiar de impresarul sau / VIDEO

15:10, 15.03.2024 - Florin Salam este implicat intr-un scandal de proporții, dupa ce a fost acuzat ca ar fi pacalit un barbat de la care ar fi luat avansul pentru o cantare, dar nu s-a mai prezentat la nunta. Ieri, impresarul lui spunea, in schimb, ca a vrut sa ii dea banii inapoi persoanei respective, dar nu a putut sa…

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?