Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Trif (USR), despre lucrările de modernizare de pe Kogălniceanu, Universității și străzile adiacente: „Ar fi trebuit să fie făcute încă de acum 10 ani”

Publicat:
George Trif (USR), despre lucrările de modernizare de pe Kogălniceanu, Universității și străzile adiacente: „Ar fi trebuit să fie făcute încă de acum 10 ani”

Lucrarile de modernizare din centrul municipiului Cluj-Napoca de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente ar fi trebuit sa fie realizate cu mult timp inainte, dar au fost amanate, a explicat (USR), candidat al pentru din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

11:30, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are proiecte restante in ceea ce privește traficul. In oraș exista legaturi intre cartiere care nu s-au facut și de care ar fi nevoie pentru descongestionarea traficului, a precizat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR): „Lipsa scolilor din Cluj-Napoca genereaza trafic in oras si mult timp pierdut”

09:06, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are cartiere noi in care dupa ani de zile s-au dat autorizatii pentru a incepe construirea unor scoli, a declarat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR): „Vreau ca in urmatorii ani sa punem capat proiectelor din Cluj cu santiere abandonate care se prelungesc”

12:55, 24.04.2024 - George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre cum noul sau mandat ar putea sa imbunatateasca viata clujenilor.

Alexandra Oana (USR): „Nici vorba de explozie de verde in Turda. Exista cartiere in care Primaria nu a ajuns vreodata cu investiții”

18:10, 22.04.2024 - Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre problemele cu care se confrunta orașul Turda, in condițiile in care centrul a fost modernizat și spațiul verde a fost eliminat.

Continua lucrarile de modernizare in Sancraiu de Mureș, strazile principale demne de secolul 21

14:05, 27.03.2024 - Primarul din Sancraiu de Mureș, Petru Ionuț Budian, ne-a prezentat cele mai importante proiecte in curs de implementare in comuna și ne-a oferit informații despre proiectele aflate in etapa de desfașurare a licitației. De asemenea, Primaria Sancraiu de Mureș așteapta confirmarea acordarii de finanțari…

USR și-a prezentat candidatul pentru primaria Cluj-Napoca. Cum arata lista pentru Consiliul Local

14:30, 07.03.2024 - Viorel Baltarețu, deputat USR și președintele organizației Cluj-Napoca, a fost desemnat candidatul partidului pentru primaria Cluj-Napoca, prin votul a mii de clujeni, in urma alegerilor primare deschise desfașurate in campania „Tu Alegi”.

Targoviște: Lucrarile de modernizare pe strazile Ana Ipatescu și Mihai Eminescu se apropie de finalizare

06:25, 29.02.2024 - Vremea neașteptat de calda din ultimele saptamani a permis constructorilor sa revina cu mult mai devreme pe șantiere. La Targoviște au fost reluate lucrarile de modernizare a strazilor, cuprinse in cel mai amplu program de reabilitare din ultimele decenii. In acest context, primarul municipiului Targoviște,…


Ce parere ai despre aceasta stire?