Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franta sub teroare! Atac armat, soldat cu morti, in fata unei scoli evreiesti

Publicat:

Scene sangeroase, luni dimineata, in fata unei scoli evreiesti din Toulouse. Un barbat pe un scuter a deschis focul asupra persoanelor aflate intr-o statie a autobuzelor scolare. Martorii oculari vorbesc despre trei morti, doi dintre acestia fiind elevi. Este al treilea atac armat, din ultimele zile, dupa acelasi tipar.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Scene apocaliptice. 14 morți, sute de case distruse! - VIDEO

07:50, 04.05.2024 - O inundație violenta și o alunecare de teren au devastat o insula indepartata, lasand in urma 14 morți. Ploaia torențiala a declanșat o serie de evenimente tragice, inundand case și maturand totul in calea sa.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Declarație halucinanta din partea unui europarlamentar AUR: Avortul sa fie trecut in Carta UE drept o "oroare fara margini"

11:40, 13.04.2024 - Declarația europarlamentarului vine in contextul in care Romania este de mai mulți ani pe primul loc in UE la numarul mamelor minore sub 15 ani.”O oroare fara margini a fost votata de 336 de nesabuiti ai extremei-stangi si asa-zis liberali. Din partea Romaniei, reprezentantii PSD, USR si REPER au fost…

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Atac armat la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei, soldat cu morti si raniti VIDEO

20:21, 22.03.2024 - Un atac armat, urmat de un incendiu, s-a produs vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, au anuntat agentiile de presa ruse si Telegram, unele dintre acestea evocand morti si raniti.

Sute de elevi din Franța au primit mesaje de amenintare: „Va voi decapita”

15:45, 21.03.2024 - O persoana care s-a revendicat a fi membru al Statului Islamic a trimis un mesaj de amenințare catre aproximativ 40 de școli din Franța in care susține ca a instalat dispozitive explozive care se vor detona la ora locala 15.00 (nr. 16.00 in Romania), relateaza LeFigaro, citat de news.ro. De asemenea,…

„Scene apocaliptice”. Martorii descriu tragedia din Valencia. Printre cei disparuți in incendiu, o familie cu doi copii mici

15:00, 23.02.2024 - Martorii descriu momentele de groaza in care doua blocuri din Valencia au fost mistuite de flacari. In incendiu au murit cel puțin patru persoane iar alte 15 sunt disparute. Printre aceastea, o familie de patru persoane, inclusiv un baiat de trei ani și o fetița de 15 zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?