Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Simona Gherghe, în rochie albă în paltoul de la "Acces Direct"! Viitoarea mămică a atras toate privirile

Publicat:

Viitoarea mamica face furori de fiecare data când apare în platoul de la "". Miercuri, prezentatoarea si-a facut aparitia îmbracata într-o rochie alba accesorizata cu grija.

a ales sa poarte miercuri în emisunea "" o rochie alba, care a atras toate privirile. Rochia nu a fost mulata pe corp, a ales sa poarte o rochie larga, deloc strâmta pe burtica de gravida.

Prezentatoarea a renuntat si la tocuri de când este gravida, a optat pentru o pereche de pantofi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A refuzat sa poarte rochia de mireasa pe care sora ei i-a facut-o, iar familia a rupt legatura cu ea. De ce nu a vrut sa o imbrace

17:35, 09.04.2024 - O tanara a povestit de ce familia ei nu ii mai vorbește dupa ce a decis sa nu poarte rochia de mireasa pe care sora vitrega a confecționat-o special pentru ea! Iata ce motiv a avut pentru refuz!

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Mirela Vaida, apariție neașteptata la Acces Direct! Prezentatoarea TV, nevoita sa poarte ochelari de vedere. Ce a pațit / VIDEO

16:50, 04.03.2024 - Mirela Vaida este nevoita sa poarte ochelari de vedere saptamana aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astazi. Din ce motiv a facut vedeta o astfel de schimbare.

Fiica Mirelei Vaida a implinit 9 ani. Surpriza pe care i-a facut-o prezentatoarea de la Acces Direct: „Sa fii fericita, fetița mea” / FOTO

10:16, 20.02.2024 - Zi importanta in familia Mirelei Vaida. Fiica prezentatoarei de la Acces Direct a implinit astazi noua ani. Și cum a fost vorba de un moment important, vedeta i-a facut pe plac fetiței, care și-a dorit o petrecere tematica. Mesajul plin de iubire postat de mama ei.

Știrile Antena Stars. Mirela Vaida, viața dincolo de micile ecrane. Cum se imparte prezentatoarea de la Acces Direct intre cariera și viața de familie: „E o provocare” / VIDEO

17:00, 09.02.2024 - Mirela Vaida reușește sa se imparta cu brio intre viața de familie și cariera, dar chiar și așa, recunoaște ca nu este deloc ușor. Pe langa emisiunea Acces Direct pe care o prezinta de luni pana vineri, mai are și alte proiecte in televiziune, dar și la teatru, unde este angajata de peste 15 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?