Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Schimbare radicală la Nicoleta Guţă! Şi-a vopsit părul roz şi are extensii lungi

Publicat:

se reinventeaza si se innoieste pe zi ce trece. Cantareata de manele a apelat la o schimbare de look cu totul inedita si la care nimeni nu se astepta. Si-a facut parul roz!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Vladimir Putin cere o schimbare „radicala” a politicii de imigrație in Rusia dupa atentatul terorist de la Moscova

19:40, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a cerut marți ca Moscova sa adopte o noua abordare privind migrația dupa ce tadjici care traiesc in Rusia au fost arestați pentru comiterea atentatului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din capitala rusa, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Ce face iubita lui Vlad Pascu, tanarul care a provocat tragedia din 2 Mai, cat el e in arest. Rebecca și-a dorit o schimbare radicala / FOTO

16:10, 18.03.2024 - Iubita lui Vlad Pascu, tanarul care a provocat tragedia din 2 Mai, nu pierde timpul. Tanarul se afla inca in arest și spera ca judecatorii sa ia o decizie in favoarea lui, in timp ce Rebecca este pregatita pentru o schimbare importanta.

Emmanuel Macron, schimbare radicala de atitudine: Dupa „sa nu umilim Rusia”, Macron vorbește acum de „infrangerea Rusiei” in Ucraina

22:40, 14.03.2024 - „Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei va fi redusa la zero”, a avertizat joi seara presedintele francez Emmanuel Macron in cursul unui interviu televizat pe canalele France 2 si TF1, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Laura Cosoi, schimbare radicala de look. Actrița a renunțat la parul lung cu bucle blonde pentru o tunsoare mai indrazneața

19:10, 10.03.2024 - Odata cu schimbarile pe plan profesional, Laura Cosoi a trecut și printr-o transformarea de look. Insarcinata cu cel de-al patrulea copil, frumoasa actrița radiaza și nu s-a temut sa iși arate chipul complet fara machiaj și noua tunsoare care ii incadreaza perfect trasaturile feței.

Loredana, transformata total dupa schimbarea radicala de look. Cum arata cu parul roz aprins

13:06, 08.02.2024 - Loredana a facut o vizita la salon și și-a facut o schimbare radicala de look. Cantareața s-a filmat imediat și le-a aratat și fanilor ce și-a facut la par. Iata cum ii sta divei cu parul roz!

Loredana Groza, schimbare radicala de look. Cum arata artista cu parul roz / FOTO

13:00, 07.02.2024 - Loredana Groza a vizitat salonul de infrumusețare și și-a facut o schimbare radicala de look. Artista le-a aratat fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce schimbare a apelat de curand. Iata cum arata celebra cantareața cu parul roz!


Ce parere ai despre aceasta stire?