Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: O șansă la viață pentru copiii născuți prematur, grație unei donații către Spitalul Județean Alba

Publicat:

Prematuritatea ramane una dintre principalele cauze ale mortalitații infantile, a carei rata plaseaza Romania pe primul loc din , o statistica sumbra, pentru ca datele oficiale arata ca, intr-o maternitate unde exista aparatura medicala vitala, cei mai mulți prematuri supraviețuiesc. de Urgenta din functioneaza singura maternitate de nivel 2 […] Post-ul FOTO: O șansa la viața pentru copiii nascuți prematur, grație unei donații catre Spitalul Județean Alba apare prima data in Revista de Alba .

Citeste articolul mai departe pe revistadealba.ro…  

Sursa articol: revistadealba.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batrani fara casa și copii fara țara – doua filme documentare de excepție

15:05, 13.04.2024 - Am fost la mai multe filme prezentate in cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului One World Romania. Dar doua filme romanești m-au impresionat in mod special și poate pentru ca prezinta și chestioneaza teme majore și sensibile ale societații romanești: Vis. Viața (Imaginary…

STUDIU: 594.070 RON costa creșterea unui copil nascut in 2024

12:10, 20.03.2024 - Creșterea unui copil e o responsabilitate. In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani, scrie clubulcopiilor.ro . Acest record negativ nu este o anomalie, ci o continuare a declinului demografic accentuat,…

Cum arata viața in satul cu 8 localnici: „Tinerii au plecat la serviciu și nu mai vin. Au ramas casele singure”

12:25, 17.03.2024 - In fiecare an, 9 sate din Romania dispar. Țara noastra ocupa primul loc in Uniunea Europeana cu cel mai mare ritm de depopulare a zonelor rurale. 45% din populația țarii este in zonele de țara, iar peste 80 % din teritoriu este in aceasta zona. Insa, oamenii de la sate incep sa plece unul cate […] Articolul…

VIDEO Cum arata viața in satul cu 8 localnici: „Tinerii au plecat la serviciu și nu mai vin. Au ramas casele singure”

07:05, 17.03.2024 - In fiecare an, 9 sate din Romania dispar. Țara noastra ocupa primul loc in Uniunea Europeana cu cel mai mare ritm de depopulare a zonelor rurale. 45% din populația țarii este in zonele de țara, iar peste 80 % din teritoriu este in aceasta zona. Insa, oamenii de la sate incep sa plece unul cate unul,…

Romania, in top in UE in privința copiilor victime ale accidentelor rutiere

16:05, 27.02.2024 - In privința numarului copiilor care sunt victime ale accidentelor rutiere, țara noastra se plaseaza pe primele locuri in Uniunea Europeana. Potrivit unor statistici, aproximativ 100 de copii iși pierd viața in urma acestor accidente. O verificare a Brigazii Rutiere a evidențiat ca parinții neglijeaza…

Campania „Detector pentru viața”: 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon vor fi distribuite gratuit catre familii din mai multe zone din țara

18:30, 24.02.2024 - Peste 6.600 de incendii la locuințe (in medie 18 pe zi), au avut loc anul trecut in Romania. Potrivit statisticilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgența (IGSU), incendiile au afectat 1.125 de persoane, din care 268 și-au pierdut viața.  Un incendiu descoperit și anunțat din timp are șanse…

Ela Craciun a adoptat cel de-al treilea copil din Africa. „Ma mulțumesc cu șansa de a-i ajuta pe cei trei frați”

16:06, 15.02.2024 - Dupa ce anul trecut devenea mama adoptiva pentru doi frați din Africa, cunoscuți in timpul vacanței sale in Kenya, prezentatoarea TV Ela Craciun a decis sa infieze de la distanța și un al treilea copil, pentru a-i oferi o șansa reala in viața, prin acoperirea tuturor costurilor implicate de educația…

Clasamentul țarilor europene ideale pentru pensionare. Romania nu e printre ele

23:30, 03.02.2024 - Cu una dintre cele mai mici pensii din Uniunea Europeana, pensionarii romani se confrunta cu dificultați semnificative pentru a menține un standard de viața decent. Mulți dintre ei sunt nevoiți sa se bazeze pe sprijinul financiar al copiilor sau chiar sa continue sa lucreze dupa ce s-au pensionat.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?