Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO EXCLUSIV/ Imagini fabuloase cu Silviu Prigoană şi copiii în cel mai mare parc de distracţii din Europa!

Publicat:

Omul de afaceri este de câteva zile în concediu alaturi de cei doi baieti pe care îi are cu .

Reporterii spynews.ro au pus mâna pe mai multe fotografii ce îl înfatiseaza pe alaturi de Mihaela, logodnica sa, si copiii acestora în vacanta, în Germania.

Fostul parlamentar si-a dus copiii la cel mai mare parc de distractii de pe continent, . "Unde sa te distrezi mai bine?", ne-a întreabat vorbind despre ultima saptamâna.

"Timp de opt…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care e mama, care e fiica? Imagini fabuloase cu o celebra afacerista și fata ei, pe litoral / PAPARAZZI

23:00, 02.05.2024 - Care e mama, care e fiica? Imagini fabuloase cu Sidonia Tatoiu și fiica ei, pe litoral. Cele doua au petrecut clipe speciale impreuna și s-au distrat pe minune! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene de la noi din țara, au fost pe „urmele” lor și le-au suprins in ipostaze rare.…

Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit! Imagini fabuloase de la cununia fostului concurent cu Cristina Ene / VIDEO

16:25, 26.04.2024 - Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit cu logodnica lui! Fostul concurent a cerut-o de soție in urma cu un an pe Cristina Ene, iar acum au facut cel mai important pas din relația lor. Au aparut și primele imagini de la evenimentul fabulos, la care au participat nume mari din showbiz.

Roller coasterul cu cea mai abrupta panta din lume: unde se va deschide miine

19:51, 25.04.2024 - „Voltron Nevera”, care are „cel mai abrupt start din lume”, la 105 grade, se va deschide vineri, 26 aprilie, a anunțat administrația Europa-Park din Rust, Germania. Roller coasterul poate atinge viteze de 90 km/h. „O nebunie” au reacționat toți cei care au testat „Voltron Nevera” pe 23 aprilie. {{739971}}„Cu…

Copiii lui Harry Kane sunt bine dupa ce au fost raniți intr-un accident cu trei mașini in Germania

13:45, 12.04.2024 - Copiii lui Harry Kane ar fi „bine" dupa ce au fost transportați de urgența la spital cu rani minore in urma unei coliziuni intre trei mașini in Germania. Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei locale 17.15, in Bavaria, in apropiere de Munchen, potrivit mediafax.

Gaza: Copiii iau lecții in aer liber in tabara Rafah

20:15, 09.03.2024 - Imagini impresionante continua sa soseasca din taberele de refugiati din Fasia Gaza. Viata celor stramutati din pricina razboiului continua in alt ritm decat pana acum, potrivit actualitate.org. Copiii palestinieni participa la cursuri intr-o tabara din Rafah, Fasia Gaza. Lectiile se tin in aer liber,…

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?