Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Elena Gheorghe, apariţie de infarct! Cât de sexy este cântăreaţa în costum de baie

Publicat:

O aparitie mereu încântatoare si îndragita de numeroase persoane, reuseste sa faca senzatie pe retelele de socializare, gratie formelor sale apetisante, pe care si le etaleaza ori de câte ori are ocazia.

Recent, faimoasa cântareata s-au bucurat de câteva zile de relaxare în si, pentru ca momentele petrecute acolo au fost magice, cântareata a imortalizat totul, iar imaginea inedita a facut furori pe retelele de socializare.



" este superba, va recomand cu drag sa veniți…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Norul de praf saharian care a lovit Romania a incins bursa conspirațiilor: Internauții acuza substanțe otravitoare

09:55, 24.04.2024 - Imagini cu masini acoperite de praf saharian sunt distribuite intens, miercuri, in mediul online, fiind surprinse in mai multe zone din tara. Multe dintre fotografii sunt insotite de comentarii ale internautilor care pun sub semnul intrebarii acest fenomen. ”La cat praf s-a depus in toata tara, ar fi…

Mira implinește 29 de ani. Ce mesaj a postat cantareața pe rețelele de socializare: “Ma simt ca la…” / VIDEO

13:10, 12.03.2024 - Este sarbatoare mare pentru Mira. Cantareața implinește 29 de ani și este mai fericita ca oricand. Traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Levi Elekes, iar muzica ei se aude des la radio, avand mult succes in industria muzicala. Pentru a marca aceasta zi, a publica tși un videoclip, insoțit…

Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte”

08:40, 08.02.2024 - Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” Continue reading Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?