Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Adda a născut. Ce postare a făcut vedeta imediat după naștere

Publicat:

Asteptarea s-a incheiat pentru tanara artista, care si-a putut tine in sfarsit in brate bebelusul. In urma cu doua zile, Adda (24) a adus pe lume un baietel frumos si sanatos, prin cezariana. Micutul a primit numele de Alexandru si a avut la naștere 51 cm și 3,2 kg.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

„Cadoul” pentru Filat: Sentința pe dosarul in care e invinuit, amanata pentru 7 mai, imediat dupa ziua sa de naștere

08:50, 30.04.2024 - Judecatoria Chișinau nu a pronunțat sentința in dosarul in care e vizat fostul prim-ministru Vlad Filat. Ședința a fost amanata, pe motiv ca unul dintre membrii completului de judecata este plecat in concediu.

Un copil de doi ani s-a oparit dupa ce a umblat la robinet in timp ce mama ii facea baie

12:50, 23.04.2024 - Un copil de doi ani din judetul Neamt a ajuns la spital cu arsuri dupa ce ar fi invartit de robinet in timp ce mama ii facea baie. Copilul este internat in spital, in stare stabila, dar a suferit leziuni grave. In timp ce mama ii facea baie, copilul a umblat la robinet. L-a dat pe apa calda, iar in…

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunțe definitiv la televiziune. „Absolut ingrozitoare. Simțeam ca nu mai e nimic luminos”

11:00, 22.04.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Deși iubea ceea ce facea, vedeta a clacat și a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata.Vedeta a decis sa rupa tacerea și sa vorbeasca despre un subiect…

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Cu cine a fost Dana Budeanu colega de facultate in Anglia. Gafa facuta de vedeta, fanii au taxat-o imediat

11:56, 21.02.2024 - O dezvaluire surprinzatoare a facut furori in mediul online! Romanii au fost uimiți cand au auzit cu cine a fost Dana Budeanu colega de facultate in Anglia. In timpul unei povești fabuloase, vedeta a facut insa o gafa ce nu a trecut neobservata și netaxata de fani. O dezvaluire surprinzatoare Dana Budeanu…

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…


Ce parere ai despre aceasta stire?