Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul producător hollywoodian Harvey Weinstein a fost spitalizat

Publicat:
Fostul producător hollywoodian Harvey Weinstein a fost spitalizat

Fostul producator hollywoodian a fost spitalizat sambata la dupa ce Curtea de Apel din metropola americana a anulat condamnarea sa din 2020 pentru viol si agresiune sexuala, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„O epava”. Harvey Weinstein a fost spitalizat

07:50, 28.04.2024 - Fostul producator de film Harvey Weinstein a fost spitalizat la doar cateva zile dupa ce condamnarea sa pentru viol din 2020 in New York a fost anulata, a declarat avocatul sau, conform BBC, citat de News.ro.

Sistemul RetuRO scarțaie tot mai tare: Un producator de vin a caștigat procesul intentat statului roman

21:25, 27.04.2024 - Procesul intentat de Cramele Recaș impotriva Guvernului Romaniei, referitor la sistemul de garanție-returnare (SGR), a ajuns la Curtea de Apel Timișoara. Compania a cerut suspendarea unor articole din legea privind SGR, argumentand ca modificarile legislative au fost facute brusc și au afectat negativ…

Trump a obținut reducerea garanției de jumatate de miliard, dar il desparte trei saptamani de un proces penal

13:16, 26.03.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, a obtinut luni la Curtea de Apel din New York reducerea la 175 de milioane de dolari, de la 454 de milioane, a cautiunii pe care trebuie s-o plateasca in urma condamnarii sale intr-un proces civil pentru frauda financiara.


Ce parere ai despre aceasta stire?