Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul consilier prezindeţial Zoe Petre, internată de urgenţă la spital. A făcut atac vascular cerebral

Publicat:

 Fostul consilier prezindetial Zoe Petre, internata de urgenta la spital, in urma unui atac vascular cerebral. Aceasta se afla la din Capitala. In urma cu cateva zile a implinit 77 de ani. Istoricul, publicistul si omul politic roman a suferit, miercuri, un atac vascular cerebral. In prezent, este la terapie intensiva la din Capitala, anunta Antena 3. Fostul consilier prezindetial Zoe Petre se afla la este istoric, publicist si om politic. Zoe Petre, in varsta de 77 de ani, a fost decan al Facultatii de Istorie a Universitatii din Bucuresti,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istorie in Liga Campionilor la handbal feminin! Echipa fostului antrenor de CSM București și Valcea s-a calificat pentru prima data in Final Four

17:05, 05.05.2024 - Bietigheim, campioana Germaniei, va fi prezența surpriza din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Nemțoaicele au reușit sa apere avantajul din turul cu Odense, caștigat 30-26. Au pierdut astazi, in Danemarca, scor 30-32. Odense a facut investiții importante in ultimele sezoane. Vara trecuta…

Turneul național ICONS - Muzica legendarelor trupe Pink Floyd, Queen sau Deep Purple, reinterpretata la flaut

14:35, 23.04.2024 - Matei Ioachimescu, unul dintre cei mai virtuozi flautiști ai momentului, conferențiar universitar in cadrul Facultații de Muzica și Teatru a Universitații de Vest din Timișoara (UVT), pregatește turneul național ICONS, care se va desfașura in perioada 9 – 25 mai 2024. El invita publicul din noua orașe…

Compoziția cu maci, opera artistului turdean Cornel Vana, a ajuns in colecția fostului președinte, Emil Constantinescu!

22:06, 29.03.2024 - Viața ne ia prin surprindere cand ne așteptam mai puțin, iar cand vedem ca munca noastra este apreciata, nimic nu poate fi mai satisfacator. Iata ca viața l-a luat prin surprindere pe artistul turdean Cornel Vana, una dintre operele sale, Compoziția cu maci, ajungand in colecția fostului președinte…

Academicianul Nicolae Manolescu va fi inmormantat marți, 26 martie, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea

23:35, 25.03.2024 - Uniunea Scriitorilor din Romania a anunțat ca inhumarea trupului neinsuflețit al marelui critic literar Nicolae Manolescu va avea loc marti, 26 martie, de la orele 12:30, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea. “Uniunea Scriitorilor va pune la dispozitie celor (din București – n.r.) care doresc…

A murit Nicolae Manolescu. Uniunea Scriitorilor: „Cultura romana sufera o grea, ireparabila pierdere”

09:55, 24.03.2024 - Criticul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor , a murit sambata, a scris pe Facebook, Mircea Mihaeș, un apropiat al omului de cultura. Nicolae Manolescu avea 84 de ani și fusese internat la Spitalul Elias. „S-a stins din viața Nicolae Manolescu, cel mai important critic și istoric…

Un medic argeșean ar putea candida la Primaria Capitalei

18:00, 22.02.2024 - Liderii PSD și PNL au decis sa propuna un candidat comun pentru Primaria Capitalei, iar printre numele vehiculate recent s-ar afla și medicul ortoped Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar din București. Atat reprezentanții PSD, cat și cei ai PNL par a fi de acord cu varianta Catalin Cirstoiu,…

Vești proaste despre PLOȘNIȚE. Specialiștii spun ca trebuie sa ne obișnuim cu ele, nu vor disparea curand

09:35, 06.02.2024 - Revenirea ploșnițelor in marile orașe, dupa decenii in care specia disparusera, are legatura tocmai cu modul in care oamenii au incercat sa se apere impotriva acestor paraziți. Vestea și mai proasta este ca scaparea de sub control a metodelor chimice de combatere poate face și mai mult rau, mai ales…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?