Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmul crimei de la Oradea. „Aveam divergențe despre viață și religie”

Publicat:

Fiul unui reputat chirurg din Oradea și-a ucis prietenul cu lovituri de ciocan, iar motivul crimei e incredibil. Prins la 12 zile dupa comiterea faptei, asasinul a marturisit marți: „Aveam divergențe in legatura cu concepțiile despre viața și religie”.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autorul crimei de la Lacul Morii, din 1991, va fi adus in tara dupa 33 de ani. A fost prins in Germania

15:16, 17.04.2024 - Politistii vor aduce pe 23 aprilie, din Germania, un barbat de 53 de ani din Sri Lanka, ce avea emis pe numele lui un mandat european de arestare, de catre Tribunalul Bucuresti, fiind condamnat pentru savarsirea infractiunii de omor in 1991.

Star Matinal. Ilie Nastase, documentar despre viața sa. Nadia Comaneci și Gica Hagi au fost prezenți pe covorul roșu alaturi de fostul sportiv: „Mai sus de locul 1 nu aveam unde sa fiu” / VIDEO

13:56, 17.04.2024 - Ilie Nastase este un nume sonor in tenisul romanesc, reușind sa aduca Romania in topurile campionatelor mondiale. Filmul documentar despre viața sa a fost lansat in cadrul unei festivitați cu mare ștaif la Cannes, unde sportivi celebri și-au facut simțita prezența.

Nume sonore la lansarea „Nasty”, filmul despre viața lui Ilie Nastase: Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Boris Becker, greii fotbalului

08:50, 17.04.2024 - Marți, la lansarea documentarului biografic „Nasty”, care urmarește viața fabuloasa a legendarului Ilie Nastase (77 de ani), primul lider mondial din istoria tenisului și-a facut apariția la braț cu partenera sa, Ioana, iar șirul de vedete care au fost prezente la eveniment a fost impresionant.

Filmul crimei oribile pentru care a fost condamnat evadatul prins aproape de granița. Cadavrul iubitei lui a stat trei zile in mașina

19:00, 10.04.2024 - Meszaros Zsombor este barbatul de 34 de ani din Satu Mare, care in anul 2017 a inspaimantat o comunitate intreaga dupa ce și-a ucis cu bestialitate iubita și i-a abandonat cadavrul intr-o mașina.

Deținutul evadat in București, prins in Oradea. Criminalul a fost recunoscut de o persoana care a anunțat Poliția

08:10, 10.04.2024 - Zsombor Meszaros, deținutul evadat de sub escorta, marți, in timp ce se afla la o clinica din București, pentru un consult medical, a fost prins miercuri dimineața, pe șoseaua de centura a Oradei.

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Filmul cu și despre Gen Z, VIS. VIAȚA,  in avanpremiera la ONE WORLD ROMANIA

16:05, 27.03.2024 - VIS.VIAȚA (Imaginary Youth), lungmetrajul documentar de debut al regizoarei Ruxandra Gubernat, va avea avanpremiera in cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului One World Romania, in secțiunea Zilele Liceenilor, pe 12 april

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 


Ce parere ai despre aceasta stire?