Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fenomen inedit, întâlnit pe Marea Neagră! Seamănă cu o tornadă

Publicat:

Imagini surprinzatoare au fost inregistrate, ieri, pe , insa nu au fost motive reale de panica. Si-a facut aparitia fenomen meteorologic mai rar intalnit in apel noastre, o formatiune care semana cu o "tornada", dar care defapt este mai putin periculoasa decat aceasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se pregatesc investiții cu miza uriașa la Marea Neagra: Ciolacu s-a intalnit cu șefa Parteneriatelor Internaționale din cadrul UE

11:15, 25.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat joi, la Palatul Victoria, cu Jutta Urpilainen, comisar european pentru Parteneriate Internaționale, despre consolidarea profilului Uniunii Europene de actor global și contribuția Uniunii la eradicarea saraciei la nivel global, anunța Executivul.

(video/foto) Moldova participa la cel mai mare exercițiu NATO de pe Marea Neagra: Imagini de la antrenamente cu militari și nave de lupta din 13 țari

11:21, 16.04.2024 - Mii de militari și zeci de nave de lupta participa la cel mai mare exercițiu NATO de pe Marea Neagra, coordonat de Forțele Navale Romane. Astfel, 12 țari aliate au trimis trupe pe litoralul romanesc, scrie digi24.ro .

EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit

15:20, 08.04.2024 - Pe data de 8 aprilie, milioane de oameni din America de Nord se vor bucura de un eveniment rar: o eclipsa totala de Soare. The post EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit first appeared on Informatia Zilei .

Cluj - Fenomen meteo extrem de rar! Seamana cu o tornada, dar este cu totul altceva - FOTO

13:40, 05.04.2024 - Un nor cu o forma speciala a fost surprins in fotografii de clujeni vineri dimineața. Oamenii au crezut ca inițial este vorba despre un incendiu, dar de fapt este vorba despre un nor nicovala și nu de o tornada cum au crezut mulți.Norul tip "nicovala" sau "palnie" se formeaza in urma actiunii curentilor…

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.

Cum au scufundat ucrainenii nava Cezar Kunikov. Perspectiva marinarilor ruși: „Batalia a durat 20 de minute”

16:35, 06.03.2024 - Pe 14 februarie, ucrainenii au reușit o lovitura spectaculoasa in Marea Neagra. Dronele maritime au reușit sa scufunde nava rusa Cezar Kunikov. „Magura l-a distrus pe Cezar” a anunțat la momentul respectiv Direcția de Informații Militare a Ucrainei, publicand și imagini cu atacul. Imagini care prezinta…

O „tornada de foc”, un fenomen extrem de rar, a facut ravagii in Rusia

18:20, 04.03.2024 - O „tornada de foc”, un fenomen meteo rar, a facut ravagii intr-o comuna din Orientul Indepartat al Rusiei, in regiunea Primorie, in weekend, conform presei locale și imaginilor publicate pe rețelele sociale, relateaza The Moscow Times.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?