Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fără cuvinte... Declarația de dragoste care face furori pe internet: Ce i-a transmis o tânără fostului iubit (VIDEO)

Publicat:

O tanara din Suceava a ales sa ii transmita fostului ei iubit un mesaj de dragoste intr-un mod inedit, deveind un adevarat viral pe internet. Deși cei doi s-au desparit pe 1 octombrie, tanara spera la o impacare cu cel care i-a fost alaturi la bine și la greu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iți amintești de Nicolas Alex, baiatul „Super-Super” care facea furori cu videoclipurile sale de la balci in 2017? Cum arata acum

20:00, 05.04.2024 - Nicolas Alex i-a amuzat pe romani in vara lui 2017, cand a descris atmosfera de la un balci din Suceava. „Va invit și pe voi sa va dați in ciocane! E Super-Super!”, spunea atunci puștiul. Iata ce s-a ales de baiat, la aproape 6 ani de cand ne arata cum se distra!

Un scheci belgian Napo-Macron versus Putin face furori pe retele de socializare

18:11, 31.03.2024 - Un scheci belgian cu un dialog imaginar intre presedintii francez Emmanuel Macron si rus Vladimir Putin face furori pe retele de socializare, relateaza 20minutes.fr, potrivit news.ro Navigatori pe Internet sunt cuceriti de intrepretarea lui Macron a umoristului belgian Antoine Donneaux, pe care o…

Imagini dureroase de la inmormantarea Andreei din Timișoara, ucisa de iubit. Detaliul cutremurator care i-a lasat pe toți fara cuvinte

14:10, 28.03.2024 - Joi, 28 martie 2024, are loc inmormantarea tinerei Andreea Morega, studenta de 21 de ani la Universitatea de Medicina și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Detaliul cutremurator de la ceremonia funerara ce i-a lasat pe toți fara cuvinte. Gestul facut de parinții indurerați. Foto Inmormantarea Andreei…

O dragoste interzisa a bagat-o in pamant: o tanara și-a pus capat zilelor dupa ce s-a aflat ca s-ar fi iubit cu șeful ei, care-i putea fi tata!

00:06, 28.03.2024 - SINUCIDERE… E durere mare in comuna Zorleni, acolo unde Ionela, o femeie de aproape 27 de ani, și-a pus capat zilelor dupa ce in comuna s-a auzit ca ar fi avut o relație cu șeful ei. Fiul barbatului i-a trimis soțului un video in care se vedea cum cei doi se imbrațisau. Plecat la munca […] Articolul…

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Declarația de dragoste „atipica” pe care Radu Valcan i-a facut-o soției sale. Ce cuvinte a folosit: „Te iubesc de...”

16:40, 12.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan se numara printre cei mai longevivi și apreciați parteneri din lumea showbizului romanesc, avand o relație solida de peste 13 ani. Ce declarație de dragoste i-a facut prezentatorul de la Insula Iubirii soției.


Ce parere ai despre aceasta stire?