Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Facebook lansează o versiune pentru copii a aplicaţiei Messenger

Publicat:

Facebook anunta Messenger Kids, o versiune a aplicatiei sale de chat creata special pentru copii.

Messenger Kids este o aplicatie dedicata, conform celor de la Facebook, copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Noua aplicatie nu necesita un cont de Facebook din partea copiilor si acorda parintilor drepturi de administrator.

Pentru a fi in acord cu legislatia in vigoare din mai multe tari, Messenger Kids nu presupune existenta unui cont de Facebook al copiilor care folosesc aplicatia. In tari precum , copiii sub 13 ani nu pot avea cont de Facebook.

 Este,…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Boston Dynamics a lansat Atlas 2

14:35, 19.04.2024 - La doar o zi dupa ce a anunțat ca iși retrage robotul hidraulic Atlas, Boston Dynamics a prezentat o noua versiune, complet electrica, a noului sau robot umanoid. Atlas v2.0 este proiectat sa fie capabil de o gama mult mai mare de mișcari decat predecesorul sau. Boston Dynamics a vrut ca noua versiune…

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

HBO introduce reclame pentru clienți din Romania ai platformei sale de streaming și o redenumește „Max”

18:10, 21.03.2024 - Compania americana HBO a anunțat joi ca va lansa și in Romania platforma sa de streaming Max, disponibila deja in Statele Unite, și ca varianta cea mai ieftina de abonament va include reclame pentru clienții din țara noastra.

Papușa Barbie a implinit varsta de 65 de ani. Compania de jucarii marcheaza momentul cu modele noi

13:20, 10.03.2024 - Este o zi importanta pentru mulți copii! Astazi, pe data de 10 martie 2024, papușa Barbie a implinit varsta de 65 de ani. Compania de jucarii marcheaza momentul cu modele noi, care vor ieși pe piața in acest an.

Honda CR-V: versiune PHEV, alimentata cu hidrogen, disponibila in SUA

10:35, 28.02.2024 - Honda CR-V tocmai a primit o versiune interesanta, din punct de vedere al motorizarii, in Statele Unite ale Americii. Este vorba despre CR-V e:FCEV, adica un plug-in hybrid alimentat cu hidrogen. SUV-ul este echipat cu un motor electric, montat in fața, care dezvolta 176 de cai putere și 311 Nm. Mai…

Un medicament al Biogen pentru scleroza laterala amiotrofica a putea ieși pe piața

12:55, 25.02.2024 - Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Europa a recomandat vineri acordarea autorizatii de introducere pe piata pentru un nou medicament al Biogen pentru boala neurodegenerativa scleroza laterala amiotrofica (SLA), care este progresiva si mortala, transmite Reuters. Medicamentul, Qalsody,…

O mare companie aeriana din SUA va relua zborurile catre Israel

21:50, 22.02.2024 - Compania aeriana United Airlines a anunțat ca intenționeaza sa reia zborurile catre Israel luna viitoare. Legatura SUA-Israel a fost suspendata in octombrie dupa atacul Hamas. Avioanele vor face escala in Europa.


Ce parere ai despre aceasta stire?