Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie la o platformă petrolieră. O persoană a murit și alte trei au fost rănite

Publicat:

O platforma petroliera a explodat în aceasta dimineața în largul statului american . Postul de televiziune CNN a anunțat ca o persoana a murit și alte 3 au fost ranite. Autoritațile susțin ca platforma nu era în producție și nu au fost raportate semne de poluare.

În 2010, un accident similar petrecut la platforma petroliera , din , deținuta de , a dus la una dintre cele mai grave poluari din .

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Explozie cu degajari mari de fum pe platforma Rafinariei Petromidia din Navodari

09:30, 29.03.2024 - Autoritatile constantene au activat vineri dimineata Planul rosu de interventie in cazul unui eveniment aparut pe platforma Rafinariei Petromidia din Navodari, caracterizat cu degajari foarte mari de fum, potrivit AGERPRES.

Accident cu patru mașini, pe DN2, la Sintești. O persoana a murit, alte cinci au fost ranite. A fost activat planul roșu de intervenție

15:00, 10.03.2024 - Un barbat in varsta de 50 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs, duminica, pe DN 2, in localitatea ialomiteana Sinesti, anunța ISU Ialomița, intr-un comunicat. Patru mașini au fost implicate in accidentul care a avut loc pe DN2. „In accidentul rutier…

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

O persoana a murit și alte noua au fost ranite intr-un schimb de focuri in Kansas City

01:55, 15.02.2024 - Cel putin o persoana a murit si alte noua au fost ranite, miercuri, intr-un schimb de focuri, in timpul unei paradei in Kansas City, care sarbatorea victoria echipei Chiefs la Super Bowl, au declarat pompierii din acest oras din Missouri, centrul Statelor Unite, relateaza AFP, preluat de agerpres.ro.…

Atac armat la parada de dupa Super Bowl! Cel puțin o persoana a murit și alte 10 au fost ranite in SUA

01:00, 15.02.2024 - Atac armat la sarbatoarea de dupa Super Bowl, in America! Doua persoane au deschis focul in mulțimea de oameni adunata sa sarbatoreasca caștigarea titlului de catre echipa Kansas City Chiefs! Așadar, panica mare pe strazile din Kansas City, acolo unde doua persoane au deschis focul chiar in mulțimea…


Ce parere ai despre aceasta stire?