Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! Mama bărbatului ucis în Capitală face mărturisiri cutremurătoare: "A murit ca un câine!" VIDEO

Publicat:

Barbatul omorat avea 64 de ani si era vecin cu criminalul. Ghinionul sau a fost acela de a fi pe scara blocului in momentul in care ucigasul a parasit apartamentul in care a comis cumplitul asasinat. 

Mama barbatului ucis face marturisiri cutremuratoare

"A murit jos ca un caine, mama... A murit fara lumanare. A fost sa moara de trei ori, l-am salvat, ca era bolnav. Traiam din pensia mea, nu-si luase si el pensia. Si m-a lasat fara el... Mai am pe baietii lui, nora cea mare si baiatul lui e si el bolnav, a fost trei luni in spital... Si a murit cu foc!", a povestit mama victimei.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

10:15, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad · ultimele…

Te deranjeaza camerele de stocare ale deșeurilor din scara blocului? Primaria anunța cum poți cere inchiderea acestora

13:16, 24.02.2024 - Primaria Chișinau anunța ce masuri pot sa intreprinda cetațenii capitalei, care sunt deranjați de mirosul și disconfortul creat de ghenele/camerele de stocare a deșeurilor din scara blocului in care locuiesc.

Accident rutier mortal pe Șoseaua Siești din Capitala. Un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac / FOTO

08:35, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, seara trecuta, pe Șoseaua Siești din Capitala. In urma impactului violentm un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac.

Sofer din Bucuresti, retinut dupa accidentul in care a murit un tanar de 18 ani. Barbatul a fugit de la fața locului / FOTO

09:40, 01.02.2024 - Un șofer din Bucuresti a fost retinut dupa accidentul in care a murit un tanar de 18 ani. Barbatul in varsta de 44 de ani a fugit de la fața locului, insa a fost prins de polițiștii din Capitala. Incidentul cumplit s-a petrecut pe Șoseaua Antiaeriana.

Un tanar de 27 de ani a murit in urma impactului cu un tir, in Neamț. Victima a facut o depașire periculoasa

14:40, 13.01.2024 - Un accident rutier a curmat viața unui tanar de 27 de ani. Acesta de indrepta catre Poiana Teiului, de DN 15B, insa, o depașire neregulamentara l-a facut sa-și piarda viața, dupa ce a intrat intr-un tir.

Un tanar de 23 de ani a murit și alte doua persoane au fost ranite intr-un accident pe E 85

17:45, 07.01.2024 - Un accident rutier grav a avut loc duminica dupa-amiaza, pe E 85, in comuna Cordun, județul Neamț. In accident au fost implicate doua TIR-uri și doua autoturisme. Un tanar de 23 de ani a murit și alte doua persoane au fost ranite.

Un bucureștean și cainele lui au murit dupa ce au fost spulberați de o motocicleta VIDEO

07:55, 03.01.2024 - Un tragic accident s-a petrecut in cursul zilei de marți, 2 ianuarie, pe Calea 13 Septembrie din Capitala. Un barbat care iși scosese patrupedul la plimbare a fost lovit din plin de un motociclist vitezoman.

Ploiestean in varsta de 75 de ani, talharit pe aleea blocului de un tanar de 18 ani

19:10, 20.12.2023 - La data de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au identificat, depistat și reținut un tanar, banuit de savarșirea infracțiunii de talharie calificata. La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?