Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emoționant » Soția unui jucător din lotul lui Chapecoense, dispărut în tragedia aviatică, a născut: "Tatăl tău și-a împlinit visul și te va veghea mereu"

Publicat:

Unul din jucatorii lui Chapecoense disparuți in dezastrul aviatic din noiembrie are de luna aceasta un urmaș.  Soția lui , Graziele, a nascut pe 19 iulie un baiat, conceput cu puține saptamani inaintea prabușirii avionului. Acesta va purta numele tatalui sau, Tiaguinho. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli o sarbatoresc pe fiica cea mare, Smaranda. Ce mesaj emoționant a scris soția regizorului: ”De cand te-am nascut...” / FOTO

20:35, 08.04.2024 - Codin Maticiuc și Ana Pandeli au parte de o mare sarbatoare in familia lor. Smaranda, prima fetița a cuplului, a implinit 5 ani și incepe sa le semene cat mai mult parinților ei. Soția regizorului a publicat un mesaj emoționant, impreuna cu cateva fotografii cu micuța pe rețelele de socializare.

9 martie, ziua in care s-a nascut Mircea Eliade. Actorul Ion Caramitru ar fi implinit 82 de ani VIDEO

00:05, 09.03.2024 - Pe 9 martie, in 1859, se naștea maresalul Alexandru Averescu, iar in 1907, prozatorul și eseistul Mircea Eliade. In 1942 venea pe lume actorul Ion Caramitru, iar in 1944 murea biologul Grigore Antipa. Tot intr-o zi de 9 martie se stingeau scriitorul Cezar Petrescu și artista Laura Stoica.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Știrile Antena Stars. Viorel Lis a implinit 81 de ani! Surpriza pe care i-a facut-o soția lui, Oana Lis: „Sufletul conteaza” / VIDEO

16:50, 20.02.2024 - Astazi a fost o zi mare pentru Viorel Lis și Oana Lis. Fostul edil al Capitalei și-a serbat ziua de naștere. Ei bine, Viorel Lis a implinit minunata varsta de 81 de ani. Iata ce surpriza i-a facut soția lui, Oana Lis, cu aceasta ocazie!

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Congolezul Victor Yila și-a pierdut imunitatea la malarie: ”Sunt ca orice roman in fața bolii!”. Sfatul lui pentru Klaus Iohannis, care a vizitat Zanzibar EXCLUSIV

21:55, 07.02.2024 - Președintele Romaniei Klaus Iohannis și soția lui au vizitat, la sfarșitul anului trecut, cateva țari din Africa. Au ajuns și in Zanzibar, unde iși petrecuse concediul Camelia Tișe, soția politicianului clujean Alin Tișe, gasita moarta in casa, din cauza malariei. Nascut in Congo, actorul Victor Yila…


Ce parere ai despre aceasta stire?