Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk prezice că AI-ul suprauman va depăși inteligența omului: „Este chiar important să ne preocupe un viitor de tip Terminator”

Publicat:
Elon Musk prezice că AI-ul suprauman va depăși inteligența omului: „Este chiar important să ne preocupe un viitor de tip Terminator”

Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui , care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza , citat de presa romana .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk, declarație neașteptata! Prezice de pe acum cine ar putea fi președintele Americii in 2032

11:11, 16.04.2024 - Elon Musk face ce face și revine in atenția presei. De aceasta data, cu o declarație surprinzatoare pentru mulți. Se vorbește tot mai mult, in ultima vreme, despre inteligența artificiala (AI). Și cum alegerile prezidențiale din SUA, din toamna acestui an, se apropie tot mai mult, se fac diverse sondaje…

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului anul viitor: „Este chiar important sa ne preocupe un viitor de tip Terminatorul”

08:15, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian,…

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului anul viitor

07:05, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian.

O casa din Florida a fost lovita de gunoi spațial care i-a distrus acoperișul și a trecut prin doua etaje: „Aproape mi-a lovit fiul”

07:05, 03.04.2024 - NASA investigheaza o bucata destul de mare de metal despre care se crede ca este o ramașița a unei baterii eliminate de Stația Spațiala Internaționala pe Pamant dupa ce aceasta a cazut pe o casa din Florida, distrugandu-i acoperișul și trecand prin podelele celor doua etaje, relateaza The Guardian.

VIDEO Neuralink arata cum un pacient paralizat se joaca șah cu ajutorul cipului sau cerebral / „Telepatie”, afirma Elon Musk

12:51, 21.03.2024 - Neuralink, compania de cercetari in neuroștiințe fondata de Elon Musk, a prezentat o inregistrare video care arata in premiera cum un pacient uman care a primit cipul sau cerebral se joaca un joc video cu mintea, relateaza The Guardian și The Economic Times.

Elon Musk si Volodymyr Usov prevad un viitor SF: putem coloniza Marte cu „astronauți modificați genetic”

18:30, 19.03.2024 - Volodymyr Usov, fostul președinte al agenției spațiale naționale din Ucraina, crede ca biologia noastra ne impiedica sa putem coloniza orice planeta si ca solutia este modificarea genetica.

Inteligența artificiala ii sperie pe politicieni. Ministrul Digitalizarii nu este de acord cu clipurile amuzante despre aceștia

10:05, 26.02.2024 - Inteligența artificiala ii sperie pe politicieni. Dupa ce in mediul online au aparut videoclipuri create cu ajutorul AI in care Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Marcel Ciolacu apar pe post de lautari, ministrul Digitalizarii vrea stoparea acestui fenomen, intrucat, spune el, ar putea afecta imaginea…

Gaza: Bilantul victimelor va depasi 30.000 de morti

08:15, 26.02.2024 - Bilantul victimelor din Gaza va depasi probabil pragul sumbru de 30.000 de morti in aceasta saptamina, in timp ce negociatorii incearca sa stabileasca un acord de incetare a focului si de eliberare a ostaticilor, iar guvernul israelian isi continua planurile pentru un atac asupra Rafah, relateaza The…


Ce parere ai despre aceasta stire?