Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Economia Iranului e un dezastru după decenii de sancțiuni, iar Rusia ar putea avea aceeași soartă: „Un avertisment pentru Putin”

Publicat:
Economia Iranului e un dezastru după decenii de sancțiuni, iar Rusia ar putea avea aceeași soartă: „Un avertisment pentru Putin”

este intr-o stare proasta. Deceniile de sancțiuni au dus la creșterea inflației și a datoriei guvernamentale, iar situația acestei țari ar putea fi un avertisment pentru Rusia, pe masura ce razboiul din Ucraina se prelungește, transmite .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, din ce in ce mai amenințatoare in conflictul cu Ucraina. Putin a invitat Belarusul sa participe la exercițiile cu arme nucleare

14:00, 09.05.2024 - Intr-o declarație menita sa atraga atenția comunitații internaționale, ministrul de externe adjunct al Federației Ruse, Serghei Riabkov, a avertizat ca Rusia este obligata sa-și intareasca capacitațile nucleare in fața unei presupuse „traiectorii de escaladare” din partea adversarilor sai.

Analiza care da fiori reci Occidentului: Putin nu vrea sa inceapa un razboi total cu NATO, dar are deja planuri de a o distruge din interior

10:05, 02.05.2024 - Politicienii spun ca Rusia reprezinta cea mai grava amenințare la adresa securitații europene de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, dar Rusia este slabita de razboiul din Ucraina și nu este in masura sa atace NATO, spun experții. In schimb, președintele rus vrea sa slabeasca și sa submineze…

Cum incearca o gradina zoologica din Rusia sa-i „inspire” pe soldații lui Putin aflați in Ucraina

15:35, 01.05.2024 - O gradina zoologica din Rusia a anunțat pe rețeaua sociala VK ca a trimis doi pauni in Ucraina din dorința de a-i inspira pe soldații lui Putin. Postarea cu pricina a fost ulterior ștearsa, dupa ce internauții au inceput sa-l ironizeze in comentarii pe președintele rus, relateaza Business Insider.

Cei doi ucraineni uciși de un rus in Germania aveau cate un braț amputat, dupa ce au fost raniți pe front. Ce a spus criminalul cand a fost arestat

09:20, 30.04.2024 - Un rus a ucisi sambata doi ucraineni pe care i-a injunghiat in fața unui centru comercial din Murnau, Germania, fiind arestat la scurta vreme dupa dubla crima chiar in apartamentul in care locuia. Cele doua victime erau doi soldați care fusesera raniți in razboiul cu Rusia și site-ul de știri al saptamanalului…

Șoigu da asigurari: 'Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO' / Ministrul rus lanseaza un avertisment cu degetul spre Ucraina

08:05, 27.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu, citat de agentia rusa TASS, preluata de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 788. Rusia, avertisment dur dupa decizia SUA de a aproba ajutorul pentru Ucraina

10:10, 21.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 788. Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a pachetului de ajutor mult asteptat pentru efortul de razboi al Ucrainei in fata Rusiei.

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

De ce Germania este veriga slaba a Occidentului in lupta cu Putin

08:05, 05.03.2024 - Doua scandaluri de securitate uriașe, care au izbucnit la finalul saptamanii trecute in jurul razboiului din Ucraina, au aratat din nou de ce Germania cancelarului Olaf Scholz este cea mai slaba veriga a Occidentului in confruntarea cu Rusia, scrie The Spectator.


Ce parere ai despre aceasta stire?