Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea îl ştie cel mai bine pe iubitul Andreei Tonciu: "Nu am fost o aventură. Am locuit împreună cinci ani!" Declaraţiile care au deranjat-o brunetă

Publicat:

Femeia care s-a iubit timp de cinci ani cu Daniel, actualul iubit al a iesit la atac. O cheama Antonia si s-a iubit cu Dani ani buni, ba chiar au locuit împreuna.

Invitata, astazi, în platoul emisiunii "Rai da' Buni",  Antonia a vorbit deschis despre relatia pe care a avut-o cu Daniel, însa a fost destul de rezervata în declaratii cu privire la . Bruneta, în schimb, a intrat în direct prin telefon si nu s-a putut abtine sa nu o atace.

"Semeni foarte mult cu ," a spus ,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…

Oana Zavoranu ii ia apararea Ralucai Pastrama și reia scandalul cu Pepe. Ce a deranjat-o: „E urat din partea lui sa vorbeasca despre asta”

10:10, 22.03.2024 - Oana Zavoranu a avut o prima reacție dupa ce Pepe a declarat ca nu vrea sa ii mai fie asociat numele cu al fostei soții, Raluca Pastrama. Pentru prima oara, vedeta ii ia apararea Ralucai și reia scandalul cu Pepe, care i-a fost și ei timp de cinci ani de zile. Din anul 2006 pana in 2011, Oana Zavoranu…

Xtra Night Show. Ce spune Alina Sorescu despre declarațiile facute de Alexandru Ciucu. Ce a deranjat-o pe artista: "S-a intamplat ceea ce el și-a dorit..." / VIDEO

23:00, 20.03.2024 - Alina Sorescu a reacționat dupa declarațiile facute inca soțul ei, Alexandru Ciucu. Invitata in platoul Xtra Night Show, artista a spus ce anume a deranjat-o din ceea ce a spus tatal fetițelor ei.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?