Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea este FEMEIA pentru care PLÂNGE Nicolae Guță! Cum ARĂTA Narcisa acum 10 ani! FOTO&VIDEO

Publicat:

Scandalul dintre Narcisa și Madalina, alias Beyonce de Romania pare sa il fi dat peste cap pe manelist.

De trei zile, de cand a fost nevoit sa se intoarca val-vartej din Spania, pentru a le potoli pe cele doua femei care s-au batut pentru inima lui, ochii lui Guța nu se mai usuca.

Manelistul plange de oful lui Anais, fetița lui și a Madalinei, pe care aceasta nu numai ca nu mai vrea sa il lase sa o vada, ci chiar vrea sa o ”scoata” de pe numele lui.

Dar lacrimi amare ii curg lui Guța și de mila Narcisei, femeia cu care il are pe Alberto. Deși o face mai mereu ”nebuna”,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Rybakina s-a calificat in ultimul careu la Madrid (WTA)

17:45, 01.05.2024 - Jucatoarea kazaha de tenis Elena Rybakina (1 WTA) s-a calificat in semifinalele turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro. Aceasta a invins-o in trei seturi, scor 4-6, 7-6 (7/4), 7-5, pe compatriota sa Iulia Putinteva. Rybakina nu pierduse pana acum niciun set in…

Nicolae Guța, noi probleme dupa ultimul live de pe TikTok. Manelistul, amenințat de mai bine de o saptamana. Cine ii vrea raul: „Vor sa ajunga la bani”

11:15, 07.04.2024 - Dupa succesul rasunator de pe TikTok, se pare ca problemele se țin scai de Nicolae Guța. S-a trezit ca o parte din bani au fost furați de hackeri, a ajuns in vizorul celor de la FISC, iar de curand, s-a trezit cu mesaje de amenințare.

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

Cu cine l-a inlocuit Madalina pe Nicolae Guța! Fosta iubita, cunoscuta și ”Beyonce de Romania” a uitat de manelist! / FOTO

21:15, 29.03.2024 - Liviu Guța și Madalina au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar ea i-a calcat pe urme manelistului. Insa, relația lor a luat sfarșit, iar acum se pare ca cea numita ”Beyonce de Romania” are un nou iubit! Iata cu cine l-a inlocuit pe Nicolae Guța!

Nicolae Guța, record pe Tiktok. Suma uriașa pe care a strans-o manelistul, dupa ultimul live

13:30, 25.03.2024 - Nicolae Guța a devenit viral și pe Tiktok, de curand. Ultimul live a fost, de departe, un real succes și i-a adus și o suma importanta in buzunare. Manelistul a dat și dedicații pentru fanii lui.

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!


Ce parere ai despre aceasta stire?