Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'E groasă rău!' Fost preşedinte ANAF, semnal de alarmă în 'al treisprezecelea ceas'

Publicat:

Fostul presedinte al ANAF din perioada 2012-2016, , il acuza pe ministrul de Finante si pe apropiatii lui Dragnea de "consecventa prosteasca sau prostie consecventa" si solicita sa se renunte la "revolutia fiscala" care ar pune in pericol "bruma de stabilitate economica".

In opinia lui Diaconu, "fiecare zi in plus cu Misa ministru, sub conducerea lui Pablito ( - n.r.), inseamna noi pierderi ireparabile pentru finantele publice cat si pentru ANAF!"

Vezi si: Guvernul ia in calcul o noua amanare a 'revolutiei fiscale' (surse)

"De la prima lectura a masurilor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma: A crescut brusc numarul tinerilor cu cancer

23:20, 21.04.2024 - Numarul cazurilor de cancer in randul tinerilor a crescut brusc, manifestand tendinte ingrijoratoare la nivel mondial. Specialisti in domeniul medical spun ca exista masuri de preventie care pot fi luate pentru a diminua riscurile de cancer.

Climatologul Roxana Bojariu, despre episoadele extreme de vreme din ultimele zile: E un semnal de alarma ca aceste fenomene se repeta!

23:56, 18.04.2024 - Climatologul Roxana Bojariu, despre episoadele extreme de vreme din ultimele zile: E un semnal de alarma ca aceste fenomene se repeta!Furtuna Renata, care a adus un val de aer polar in Europa, a ajuns și la noi cu ploi, grindina și vijelii. In vestul tarii, temperaturile au scazut de la o zi la alta…

INTERVIU Semnal de alarma tras de șeful Apararii din Rep. Moldova: Amploarea acțiunilor actorilor pro-rusi se va intensifica

06:30, 12.04.2024 - Intr-un interviu pentru ,,Adevarul”, ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, a declarat ca Rusia nu reprezinta in acest moment un pericol militar la adresa securitații Rep. Moldova, dar duce, prin intermediul actorilor pro-ruși, un razboi hibrid care ar putea sa se intensifice.

Liga 4, etapa a 20-a: Liderul, CIL Blaj, egalat in prelungiri la Stremț dupa un meci nebun! Performanța invinge Hidro Mecanica, semnal de alarma tras de Fortuna Lunca Mureșului

18:56, 30.03.2024 - Liga 4, etapa a 20-a: Liderul, CIL Blaj, egalat in prelungiri la Stremț dupa un meci nebun! Performanța invinge Hidro Mecanica, semnal de alarma tras de Fortuna Lunca Mureșului Liga 4, etapa a 20-a: Liderul, CIL Blaj, egalat in prelungiri la Stremț dupa un meci nebun! Performanța invinge Hidro Mecanica,…

Șeful ANPC, semnal de alarma! La ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din supermarket: ”Vopsiți prin hranire”

09:05, 27.03.2024 - Șeful ANPC a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp și a vorbit despre carnea din supeemarket! Iata la ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din marile lanțuri de magazine!

Doar șapte țari din lume au aerul curat: Un raport ce a analizat 134 de state și regiuni trage un puternic semnal de alarma

11:35, 19.03.2024 - Doar șapte țari din 134 indeplinesc standardul internațional de calitate a aerului, poluarea mortala a aerului devenind tot mai problematica din cauza activitaților economice și a impactului toxic al fumului provocat de incendii, arata un raport citat de The Guardian, scrie digi24.ro .

Semnal de alarma pentru Edi Iordanescu! Fostul președinte din Liga 1 avertizeaza: „Vor veni epuizați de acolo”

20:15, 13.03.2024 - Grigore Sichitiu, fost președinte in Giulești și antrenor cu experiența in zona Golfului, a fost invitatul de astazi al lui Alexandru Barbu la GSP Live și a identificat o problema importanta cu care selecționerul Edi Iordanescu se poate confrunta pentru Campionatul European, ce urmeaza sa debuteze pe…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Dej / Maria Forna, semnal de alarma: „Consumul acestor substanțe curma destine”

15:50, 09.02.2024 - Peste 400 de elevi, parinți și profesori din municipiul Dej au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.


Ce parere ai despre aceasta stire?