Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DRAMĂ în familia lui Eddie Murphy. I-a murit fratele

Publicat:

Actorul de comedie , fratele mai mare al lui , a murit intr-un spital din , miercuri, la varsta de 57 de ani, din cauza unei leucemii, a anuntat presa americana, citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Jocheul italian Stefano Cherchi a murit dupa ce a cazut de pe cal, intr-o cursa la Canberra

21:20, 03.04.2024 - Jocheul italian Stefano Cherchi a murit la varsta de 23 de ani, la doua saptamani dupa ce a suferit o accidentare la cap in urma unei caderi de pe cal la o cursa care a avut loc in Australia, la Canberra, a anuntat miercuri Asociatia Jocheilor din New South Wales, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Cherchi…

Șase romani se afla in topul Forbes langa cei mai bogați miliardari ai lumii

06:55, 03.04.2024 - Sase romani se numara printre miliardarii lumii in clasamentul publicat recent de Forbes. Daniel Dines, Ion Țiriac, frații Dragoș și Adrian Paval, Ion Stoica și Matei Zaharia dețin impreuna o avere totala de 10,6 miliarde de dolari. Cel mai bogat roman din aceasta lista este Daniel Dines, in varsta…

Un glont tras din revolverul cu care a fost ucis John Lennon, scos la licitatie 

15:10, 29.02.2024 - Un glont tras din revolverul cu care a fost ucis John Lennon la New York in 1980 va fi scos joi la licitatie in orasul englez Newcastle upon Tyne. Valoarea estimata a obiectului este de 2.000 de lire sterline (2.500 de dolari), informeaza DPA. Casa de licitatii Anderson and Garland vinde suvenirul in…

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.

Decizie curajoasa a Simonei Halep. Pe cine da in judecata pentru daune de 10 milioane de dolari

10:15, 16.02.2024 - Roxadustatul se afla pe lista interzisa a Agentiei Mondiale Antidoping deoarece poate creste hemoglobina si producerea de celule rosii, marind rezistenta la efort.Halep, 32 ani, fost lider mondial, a afirmat ca a folosit suplimentele Schinoussa in timpul participarii la editia din 2022 a turneului de…

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.


Ce parere ai despre aceasta stire?