Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dr. Simona Frăsie: Sistemul endocrin guvernează tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

Publicat:
Dr. Simona Frăsie: Sistemul endocrin guvernează tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

„Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica dr. , medic primar endocrinolog. Numeroase afecțiuni pentru care pacienții ajung, mai intai, la medicul dermatolog, la ginecolog, cardiolog, psihiatru sau se indreapta catre alte specialitați iși au originea, de fapt, in dezechilibre hormonale. „Sistemul endocrin ne guverneaza toate…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol si foto: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Candidatul care fuge de presa

08:05, 12.04.2024 - Catalin Cirstoiu, șeful Spitalului Universitar din București, se afla in centrul unui scandal de corupție, fiind acuzat ca ar fi primit bani de la o clinica privata in timp ce deținea funcția publica. Presa a incercat sa obțina o reacție de la medic, dar acesta a preferat sa fuga de reporteri, refuzand…

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

09:50, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața”

14:11, 22.02.2024 - Continue reading Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața” at Info real.

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varsta

09:51, 09.02.2024 - Medic: Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varsta Profesorul Horatiu Moldovan, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Floreasca din Capitala, a explicat ca hipertensiunea arteriala este o boala foarte grava, care este si…

Medic: Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varsta

23:21, 08.02.2024 - Medic: Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varstaProfesorul Horatiu Moldovan, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Floreasca din Capitala, a explicat ca hipertensiunea arteriala este o boala foarte grava, care este…

Hipertensiunea arteriala, boala a „bunastarii”?

10:10, 06.02.2024 - Poate incepe prin simptome vagi, nespecifice, insa poate deveni rapid un pericol pentru sanatatea și chiar viața pacientului. Se spune ca cineva are hipertensiune arteriala sau „tensiune mare” atunci cand valorile sistolice și diastolice ating și depașesc 140 cu 90. Cum se ajunge la aceste valori? Factorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?