Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dormea, când uşa dormitorului s-a deschis: nu era nimeni. A doua zi s-a uitat pe înregistrare şi a avut un şoc VIDEO

Publicat:

Femeia este trezita brusc de ușa care deschide, dar nimeni nu apare in cadru. Ea merge in cealalta camera și incearca sa aprinda luminile care se tot sting.

Clipul se incheie cu tanara butonand la telefon. Este neclar unde anume a fost filmat și daca surprinde o situație reala sau un film jucat foarte bine.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tanar surprins cand trage cu pistolul intr-un cartier din Reșița. Poliția a deschis o ancheta

10:35, 25.03.2024 - Polițiștii din Caraș-Severin au deschis o ancheta, dupa ce imagini cu un barbat care trage cu un pistol intr-un cartier de blocuri din Reșița au fost postate pe o rețea de socializare, informeaza Opinia Timișoarei.Clipul video are circa 11 secunde, iar in imagini tanarul este surprins cand țintește…

Imaginea lui Alexei Navalnii, in sicriul deschis, la slujba de inmormantare: "Curajul tau va straluci deasupra lașitații celor care te-au luat de pe aceasta lume!"

15:15, 01.03.2024 - Echipa lui Alexei Navalnii a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu sicriul deschis și trupul neinsuflețit al disidentului, in timpul slujbei de inmormantare. Atenție, informații și imagini cu un puternic impact emoțional!

Fiul cel mare al lui Trump a primit o scrisoare cu un praf alb, pe care a deschis-o

11:45, 27.02.2024 - Donald Trump Jr., fiul cel mare al fostului presedinte american Donald Trump, a primit si a deschis in casa sa din Florida o scrisoare care continea un praf alb, a carui natura exacta este inca necunoscuta, a informat marti presa locala, citand surse apropiate familiei.

Oleg, fratele lui Alexei Navalnii, este cautat de Rusia, care i-a deschis un nou dosar penal

15:51, 20.02.2024 - Rusia a inițiat un nou dosar penal impotriva lui Oleg Navalnii, fratele dizidentului mort in inchisoare Alexei Navalnii, a anunțat marți agenția rusa de presa de stat TASS, potrivit Reuters.

Un hotel de lux de la Davos refuza sa inchirieze echipamente de ski evreilor: Poliția elvețiana a deschis o ancheta

11:31, 14.02.2024 - Un hotel-restaurant de pe un domeniu schiabil la Davos, Pischa, refuza sa inchirieze material sportiv de iarna, turistilor evrei. Politia deschide o ancheta. In trecut, alt hotel le cerea clientilor evrei sa-si faca dus inainte sa intre in piscina, scrie news.ro .

Eurodeputata Ramona Strugariu si-a deschis un birou europarlamentar cu o dezbatere dedicata tinerilor

18:00, 10.02.2024 - Europarlamentarul Ramona Strugariu si-a deschis, sambata, la Cluj-Napoca, un birou europarlamentar, ocazie cu care a organizat si o dezbatere dedicata tinerilor. "Cred ca Clujul e un spatiu care are nevoie de dezbatere europarlamentara si de solutii europene. Si, in acelasi timp, are niste categorii…

Cat costa un preparat in restaurantul pe care Virgil Ianțu l-a deschis recent in Capitala. Pizza casei ajunge la 82 de lei

12:00, 05.02.2024 - Virgil Ianțu s-a lansat de curand in afaceri. Mai precis, prezentatorul TV și-a deschis un restaurant cu specific italian, fiind unul dintre cele mai mari visuri ale sale. Iata cați bani trebuie sa scoata din buzunar clienții care calca pragul locației!

DIICOT a deschis dosar penal in cazul atacului cibernetic de la Camera Deputaților. Ce spune ministrul Digitalizarii despre breșa de securitate

18:25, 30.01.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan-Gruia Ivan, a declarat ca este in desfasurare o ancheta tehnica privind bresa de securitate la site-ul Camerei Deputatilor. DIICOT a anunțat deschiderea unuio dosar penal in rem.


Ce parere ai despre aceasta stire?