Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorin Chirtoacă ar putea candida în circumscripţia nr. 32, avându-l concurent pe candidatul Blocului ACUM Mihai Popşoi

Publicat:

Liderul PL, , a anuntat sambata, 29 decembrie, ca ar putea candida pe circumscriptia nr.32 din municipiul Chisinau, acolo unde l-ar avea concurent pe candidatul Blocului ACUM, vicepresedintele PAS , care la fel se va bate pentru electoratul proeuropean. Pe langa cei doi, in circumscritia 32 vor candida socialista , democrata si altii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALERTA - Ciolacu: Eu am și un plan 'D' pentru candidatul la București / Cred ca perioada de independența a trecut / Piedone, subiect inchis (video)

13:20, 19.04.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, despre eventualitatea ca medicul Catalin Cirstoiu sa nu mai fie candidatul comun al PSD-PNL la primaria Capitalei, ca are mai multe scenarii de rezerva și a spus ca in opinia sa „perioada de independența a trecut”.

Ciolacu, despre candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei: ”daca nu va explica toate aspectele aparute in spatiul public, dansul nu poate merge inainte”

13:20, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca pana cand doctorul Cirstoiu nu va explica toate aspectele aparute in spatiul public, dansul nu poate merge inainte ca fiind candidat al coalitiei, informeaza News.ro. Liderul PSD a precizat ca in opinia sa, conferinta de presa trebuia facuta deja si a…

Eusebiu Viorel Coteanu, candidatul PNȚ la Primaria Margineni: «Doar impreuna putem face lucruri bune pentru comuna noastra!»

12:01, 18.04.2024 - Din ce in ce mai mulți romani nu mai pot sta deoparte atunci cand vine vorba de traiul lor. Iar unii dintre ei aleg sa se implici. Și nu o fac doar așa… ca sa se afle in treaba, ci pun „osul” și se gandesc cum sa iși scoata comunitatea din impas. La fel este […] Articolul Eusebiu Viorel Coteanu, candidatul…

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Mihai Popsoi, este in vizita la Washington

21:30, 17.04.2024 - Mihai Popsoi, ministru de externe in guvernul de la Chisinau, unde are si rang de vicepremier, se va afla in perioada 18-20 aprilie in Statele Unite ale Americii in vizita oficiala si se va intalni inclusiv cu reprezentantul special al presedintelui Joe Biden, relateaza News.ro.

Pe final de mandat, ambasadorul Ucrainei la Chișinau s-a ales cu o medalie de merit

12:35, 01.04.2024 - Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe, Mihai Popșoi, a oferit ambasadorului Ucrainei in Republica Moldova, Marko Șevcenko – medalia Meritul diplomatic, clasa I. Aceasta este cea mai inalta distincție a Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova și reprezinta recunoașterea eforturilor…

Ionel Sandu, candidatul AUR la Primaria Vaslui, plin de noroi din cimitir: “daca de alei senzoriale are nevoie orașul, eu ma dezbrac, plec și nu ma mai intorc”

00:55, 15.03.2024 - SUPARAT… Investițiile pe care le-a propus primarul Vasile Paval pentru perioada urmatoare au atras critici nu doar din partea consilierilor locali, ci și din partea oamenilor de afaceri. Ionel Sandu, patronul societații Radical și candidatul AUR la Primaria Vaslui, a venit la conferința de presa, organizata…

Ministrul moldovean de Externe, vizita la Kiev: Rusia este un stat agresor și trebuie sa raspunda

13:31, 13.03.2024 - Ministrul Afacerilor Externe de la Chișinau, Mihai Popșoi, efectueaza, marți, prima vizita de lucru in Ucraina, acesta mergand alaturi de omologul de la Kiev sa depuna flori in memoria eroilor cazuți pe campul de lupta.

Maia Sandu propune un referendum

23:20, 06.03.2024 - Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, propune organizarea, in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale din noiembrie, a unui referendum pe tema aderarii europene a Moldovei. Liderul de la Chisinau a declarat, miercuri, intr-o emisiune la postul de televiziune Digi 24, ca referendumul este „un proiect…


Ce parere ai despre aceasta stire?