Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon şi Greceanîi au sfidat hotărârea Guvernului? Parlamentul şi Preşedinţia ar fi refuzat să coboare drapelele în bernă pe 23 august

Publicat:

Liderul Partidului Uniunea Salvati Basarabia (USB), , sustine ca sefa Legislativului, , presedintele , dar si bascanul Gagauziei, , au ignorat hotararea Guvernului privind comemorarea, pe 23 august, a victimelor regimurilor totalitare si coborarea drapelelor de stat in berna. Munteanu afirma ca Presedintia, Parlamentul, si institutiile de stat din UTA Gagauzia nu a coborat drapelele in berna.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(doc) Dosarul lui Igor Dodon acceptat de CtEDO și comunicat Guvernului: Autoritațile trebuie sa prezinte explicații pe „incalcarea dreptului la un proces echitabil”

11:25, 08.04.2024 - Dosarul ex-președintelui, Igor Doon, a fost acceptat de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CtEDO). Astfel, CtEDO a solicitat opinia Guvernului și i-a formulat mai multe intrebari „pe incalcarea dreptului la un proces echitabil”.

Ciți gagauzi locuiesc in afara Republicii Moldova

06:51, 05.04.2024 - In afara teritoriului Republicii Moldova locuiesc aproximativ 120 de mii de gagauzi. Despre acest lucru a declarat fostul bașcan al Gagauziei, Irina Vlah, in cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, relateaza Noi.md. Potrivit ei, autoritațile din Gagauzia…

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:30, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaiei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:20, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaiei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Ultima ora! Igor Dodon a revenit la conducerea PSRM

13:45, 23.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a fost ales astazi in fruntea PSRM. Anunțul a fost facut de deputatul PSRM, Bogdan Țirdea, pe canalul sau de telegram. Totodata, Zinaida Greceanii a fost aleasa președinta de onoare.

Premierul Dorin Recean, dupa vizita bașcanei din Gagauzia in Rusia: „Cei care submineaza statul sa fie aduși in fața justiției”

11:51, 14.03.2024 - Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a declarat ca politicienii moldoveni ar putea fi trași la raspundere pentru vizitele in Rusia, in contextul intalnirii pe care a avut-o bașcana Gagauziei, Evghenia Gutul, cu președintele rus Vladimir Putin la Moscova. Recean susține ca instituțiile statului…

Ce diferențe cu secuii din Romania

14:21, 04.03.2024 -  Numarul secuilor a crescut in Romania de mai bine de 30 de ori in ultimii 10 ani. Este concluzia care reiese din raspunsul dat deputatului AUR, Dan Tanasa, de catre Institutul Național de Statistica (INS). Documentul arata ca la 1 decembrie 2021, in Romania s-au declarat de etnie secui un numar de…

Sfidare suprema din partea Guvernului V. Orban: au refuzat intrevederea cu senatorii americani pentru a discuta aderarea Suediei la NATO

15:46, 19.02.2024 - Guvernul Ungariei a refuzat sa se intalneasca cu senatorii americani care au venit la Budapesta pentru a discuta despre cererea Suediei de aderare la NATO, dezvaluie Washington Post. O delegație bipartizana de senatori americani a facut o vizita oficiala in capitala Ungariei pe 18 februarie și a…


Ce parere ai despre aceasta stire?