Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DIICOT face percheziţii la firmele lui Florian Walter, patronul Romprest şi finanţatorul U Cluj

Publicat:

Patronul firmei de salibrizare Romprest este verificat pentru mai multe contracte cu statul, dar si pentru afacerile sale din fotbal, fiind si finantatorul echipei U Cluj. Principala suspiciune este evaziunea fiscala, iar prejudiciul estimat in aceasta etapa a anchetei ar fi de 18 milioane de euro.

a fost anchetat de DIICOT si in 2012 dupa ce a obtinut beneficii financiare, sustin procurorii, prin transferul 15 jucatori de la Clubul "Universitatea" Cluj la .

Ascensiunea sa in afaceri a fost legata de prietenia cu ,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme de lot in lupta pentru salvarea de la retrogradare » Moralul nu e afectat: „Am cea mai buna echipa din Romania!”

14:40, 22.04.2024 - Imbujorata dupa succesul de sambata, cu FC Voluntari, Politehnica Iași este plina de optimism inaintea duelului cu Universitatea, de la Cluj. Moldovenii au declarat ca merg la victorie pe terenul unei grupari care a pierdut ultimele trei partide oficiale: 1-2 cu Petrolul Ploiești, acasa, in campionat,…

Pe ce salariu va veni Dan Petrescu la CFR Cluj! Patronul a pus teancul pe masa ca la piața

22:25, 08.04.2024 - Dan Petrescu (56 de ani) va semna zileel viitoare cu CFR Cluj, iar salariul este pe masura.”SuperDan” va incasa 30.000 de euro/luna, plus bonusuri de victorii per etapa, de obiective interne și eventual internaționale. Antrenorul va putea incasa o prima de campionat de 200.000 de euro, plus clauza de…

Caz de sclavie in judetul Brasov: Un copil, tinut in cusca si exploatat la stana

14:40, 03.04.2024 - DIICOT Brasov a perchezitionat doua stane din judet, dupa ce politistii au aflat ca un copil de 13 ani este exploatat la stana, iar ca de 4 ani este tinut intr o cusca.Politistii si procurorii DIICOT Brasov fac miercuri doua perchezitii la stane din judet, unde un copil ar fi fost exploatat prin munca…

Percheziții in Cluj, Bihor și Salaj intr-un dosar de evaziune fiscala

11:05, 05.03.2024 - Polițiștii fac marți 11 percheziții in județele Cluj, Bihor și Salaj, unde cinci cinci administratori de firma sunt acuzați de evaziune fiscala. Ei ar fi dispus inregistrarea in actele contabile a unor facturi ce reflecta operațiuni fictive.

Eric Omondi: „Am incredere și ma simt bine din punct de vedere fizic”

21:35, 04.02.2024 - Kenyanul Eric Omondi a fost fara indoiala eroul partidei pe care UTA a caștigat-o in aceasta dupa amiaza la Cluj cu Universitatea. A fost 3-1... The post Eric Omondi: „Am incredere și ma simt bine din punct de vedere fizic” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?