Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despăgubiri de până la 600 de euro pentru pasagerii care au probleme cu operatorii aerieni

Publicat:

Statisticile arata ca in numar mare, europenii (inclusiv romanii) habar nu au ca pot cere despagubiri de sute de euro, in anumite situatii, companiile aeriene fiind obligate sa plateasca aceste sume. Ștefan Radu, country manager AirHelp (jucator care a intrat  pe piata locala in septembrie 2017), aduce in discutie cateva cifre cuprinse intr-un studiu realizat de companie in acest sens. „La nivelul , 85% dintre cetatenii tarilor membre nu stiu ce drepturi au ca pasageri ai companiilor aeriene. Practic, 13 milioane de pasageri pierd anual 5 miliarde de euro, pentru ca nu aplica…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție la ținuta vestimentara! Mai multe companii aeriene iau in calcul inasprirea regulilor: 'Avem dreptul de a impiedica oamenii sa urce in avion'

00:20, 17.04.2024 - Pasagerii companiilor Jet2, Ryanair, Easyjet și TUI ar putea fi refuzați la imbarcare din cauza unei reguli stricte privind ținuta. Un insoțitor de bord a explicat ca anumite alegeri vestimentare pot fi considerate nepotrivite și ar putea duce la refuzul de a urca la bord.

TikTok anunța o strategie surpriza, pentru a contracara valul de critici. Este vizata și Romania

18:30, 02.04.2024 - Noul feed implemetat in Europa funcțioenaza deja in Statele Unite și ar fi contribuit la o creștere cu 24% a conținutului din domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii la nivel global de la lansare, potrivit unui comunicat TikTok.Persoanele sub 18 ani vor avea feed-ul educațional activat…

Direct la poarta de imbarcare, spre Europa. Primii romani au intrat in Schengen cu o cursa aeriana spre Munchen/Foto

12:25, 31.03.2024 - Primi pasageri ai unei curse aeriene spre spațiul liber de circulație europeana, care au beneficiat de avantajele Schengen la Timișoara, au fost pasagerii cursei aeriene de Munchen. Cursa Lufthansa care a plecat de la Timișoara la ora 6.15 a fost prima in care pasagerii europeni, care au trecut prin…

Noul medicament experimental al Novo Nordisk impotriva obezitații, mai eficient decat Wegovy in primul studiu

14:10, 08.03.2024 - Compania farmacerutica daneza Novo Nordisk a declarat joi ca primele date ale studiului pentru medicamentul sau experimental foarte așteptat pentru obezitate, amycretin, au aratat o pierdere in greutate mai mare in comparație cu popularul sau tratament Wegovy, trimițand acțiunile sale la noi maxime…

Rareș Bogdan, despre negocierile din culisele congresului PPE. Cum l-au convins pe cancelarul care ne ținea afara din Schengen sa se razgandeasca

12:05, 07.03.2024 - Rareș Bogdana oferit informații despre felul in care s-au purtat discuțiile importante, care au avut un impact major asupra poziției partidului cancelarului Karl Nehammer. Negocierile și influența politica exercitata de politicienii liberali in cadrul congresului PPE au avut consecințe semnificative…

Prețurile biletelor de avion vor crește in aceasta vara! Avertismentul celei mai mari companii aeriene din Europa

09:25, 26.02.2024 - Cei care calatoresc cu avionul se vor confrunta in aceasta vara cu preturi mai ridicate ale biletelor, din cauza capacitatii limitate a industriei, a avertizat Michael O'Leary, directorul general al Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa in functie de numarul de pasageri, transmite DPA, conform…

Rata suicidului in Romania la adolescenti, mai mare decat media UE. Depresia, un semnal de alarma decodat cu greu

05:15, 09.02.2024 - Depresia, anxietatea și tulburarile de comportament sunt printre principalele cauze de imbolnavire și dizabilitate in randul adolescenților, iar sinuciderea este a patra cauza de deces in randul tinerilor de 15-29 de ani. Statisticile sunt alarmante si semnalele sunt din ce in ce mai ingrijoratoare.…

Breșa in Occident: UE invita China sa-i ”fure” legal secretele tehnologice

07:50, 31.01.2024 - O directiva a Bruxelles-ului amenința securitatea economica europeana, proprietatea intelectuala și creșterea afacerilor, beneficiarul fiind China. In zilele de inchidere ale anului 2023, legislativii Uniunii Europene au trecut grabit printr-un acord politic puțin observat referitor la o lege propusa…


Ce parere ai despre aceasta stire?