Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desfrâul de pe insula băieților îi deschide ochii lui Jojo, care jură răzbunare: "O să îmi găsesc pe cineva"

Publicat:

În timp ce Alice primește vestile cu resemnare, iar Elena cu seninatate, pentru Jojo veștile sunt devastatoare. Din cauza ploii abundente, ceremonia focului este întrerupta, iar curiozitatea fetelor cu privire la activitațile iubiților lor în preajma ispitelor sporește.

Jojo trece prin toate starile posibile și, imediat dupa difuzarea filmulețelor, crede ca e doar o chestiune de timp pâna când între Cristi și ispita pe care a mângâiat-o se va întâmpla inevitabilul. 

Furioasa la culme, concurenta vrea... "razbunare"!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniil Medvedev a facut scandal, dupa ce a fost eliminat de la Monte Carlo: „Deschide naibii ochii, fa ceva, este afara!”

16:35, 11.04.2024 - Rusul Daniil Medvedev (locul 4 ATP) a cedat din nou nervos, de data aceasta dupa ce a fost eliminat in optimile de finala de la Monte Carlo. Medvedev a pierdut in minimum de seturi, 3-6 și 5-7, in fața compatriotului sau Karen Khachanov (locul 17 ATP). Medvedev a dat de pamant cu racheta sa și a țipat…

Și-au vazut moartea cu ochii: Cum au fost salvate 27 de persoane de catre salvamontiști

08:41, 03.03.2024 - Salvamontiștii din intreaga țara au avut sambata 31 de intervenții, in urma carora au salvat 27 de persoane aflate in situații de risc in zonele montane. In ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 31 apeluri prin care se solicita intervenția de urgența a salvamontiștilor,…

Un barbat si-a vazut moartea cu ochii,dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el

06:15, 21.02.2024 - Un barbat si-a vazut moartea cu ochii,dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el The post Un barbat si-a vazut moartea cu ochii,dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el first appeared on Partener TV .

Diseara, la Power Couple Romania: primul cuplu propus la eliminare in etapa a treia! Proba baieților este decisiva

13:00, 20.02.2024 - Testul atenției distributive ii pune la grea incercare pe baieți, la Power Couple Romania. Cum se vor descurca concurenții la aceasta proba și care va fi cuplul propus spre eliminare, telespectatorii vor afla in ediția de diseara, difuzata pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Acces Direct. Cristi, disperat dupa ce soția a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Victorița l-ar fi lasat cu ochii in soare, dupa șase ani de casnicie / VIDEO

18:05, 16.02.2024 - Cristi este la a doua casnicie, dupa ce și prima data a fost parasit de soție. S-a casatorit cu Victorița, femeia care i-a oferit doua fetițe, dar de curand a plecat de acasa. Barbatul este disperat și iși roaga soția sa se intoarca acasa.

Un centru rezidențial de nivel european, cu aproape o suta de locuri, iși deschide porțile la Botoșani – GALERIE FOTO

08:01, 15.02.2024 - (P) Dupa investiții care s-au intins pe perioada a 10 luni, Centrul Rezidențial ”Sfinții Constantin și Elena” este gata de inaugurare pentru varstnici, dar nu doar pentru ei. A fost amenajat la standarde europene, intr-o cladire situata pe strada Primaverii 2 E, in spatele Hotelului Premier.

Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor și da de pamant cu Valentine’s Day: ,,E disperata dupa cadouri și e din ce in ce mai greu sa o impresionez!”

11:50, 14.02.2024 - Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY și va aduce in fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui…


Ce parere ai despre aceasta stire?