Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire TERIFIANTĂ la Buzău: "Erau schelete, dar aveau cel puţin 3-4 metri lungime.."

Publicat:

Poveste a fost relatata de un localnic, potrivit antena3.ro. "M-am nascut in Stroeasca, un sat de munte din nordul judetului Buzau; de la noi, din curte, in diminetile limpezi, se vede varful Siriu. Si despre acesta exista o multime de legende si de credinte ciudate, dar locul straniu despre care m-am decis sa va scriu este altul.

La nord de Stroeasca, peste o culme muntoasa careia i se spune , incepe un drum forestier. Este singura legatura cu lumea a unui catun, , aflat la nu mai mult de trei kilometri de sat. Pe vremea copilariei mele, acolo nu mai locuiau decat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(FOTO) Accident pe E85, la Poșta Calnau

12:10, 23.04.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in jurul pranzului, in localitatea Poșta Calnau, in urma accident rutier. ,,Din primele date ar fi vorba de o coliziune intre 3 autovehicule implicate. La acest moment 2 persoane sunt evaluate medical.” , transmite IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident pe drumul județean spre Pitulicea

22:35, 02.04.2024 - Trafic dirijat pe DJ 102 H, in aceasta seara, in apropiere de localitatea Pitulicea, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date se pare ca este implicat un singur autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Trafic blocat la iesire din Buzau spre Ploiesti. Echipaj de descarcerare solicitat la fata locului

15:10, 21.03.2024 - Accident grav, produs in urma cu putin timp, la iesire din Buzau spre Ploiesti, la coborarea de pe pasarela Nehoiu, in apropiere de benzinaria din zona. Traficul este blocat. O autocisterna si doua autoturisme au fost implicate in eveniment. ,,Din primele date, este vorba despre o coliziune intre trei…

Accident grav la iesire din Buzau spre Ploiesti. Echipaj de descarcerare solicitat la fata locului

15:05, 21.03.2024 - Accident grav, produs in aceasta dupa-amiaza, la iesire din Buzau spre Ploiesti. ,,Din primele date, este vorba despre o coliziune intre trei autovehicule, doua persoane ar fi incarcerate.” , anunta IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Trei victime in urma unui accident in noaptea de sambata spre duminica la Ungheni

11:05, 03.03.2024 - Trei tineri au vazut moartea cu ochii dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod. La un moment dat, soferul a incercat o depasire periculoasa, apoi a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde a lovit un cap de pod si s-a rasturnat. Politistii l-au testat si s-a…

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Un nou pod peste raul Buzau | Lucrarile pot incepe

10:00, 12.02.2024 - Un nou pod va fi construit peste raul Buzau pe DN 10, la Siriu, urmand ca acesta sa faca legatura cu drumul comunal ce duce in satul Muscelușa. Anunțul a facut de primarul comunei Siriu, Dragoș Voicu. Potrivit acestuia, investiția de peste 8,1 milioane de lei este asigurata prin Programul Național de…


Ce parere ai despre aceasta stire?