Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deschizători de pârtie în Cupa României

Publicat:

    Saisprezecimile de finala ale la fotbal vor fi deschise de meciul dintre FC Arges si CSM , pe 24 octombrie (ora 16,00), si se vor incheia cu partidele sustinute de CFR Cluj si Dinamo, in deplasare, pe 26 octombrie. FRF a anuntat programul meciurilor, in urma exprimarii optiunilor de catre posturile detinatoare ale drepturilor TV.   Jocurile din saisprezecimile, optimile si sferturile de finala se disputa in s (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza la CFR Cluj - Cine il inlocuiește pe Adrian Mutu dupa eliminarea rușinoasa din Cupa Romaniei

16:25, 03.04.2024 - CFR Cluj a suferit o eliminare rușinoasa din sferturile Cupei Romaniei, fiind invinsa de Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0, iar Adrian Mutu și-a anunțat demisia miercuri demisia, la mai puțin de 24 de ore de la fluierul final.

Val de ironii la adresa CFR-ului dupa eliminarea din Cupa Romaniei. „Franarii” cer demisia lui Adrian Mutu.

10:05, 03.04.2024 - CFR Cluj a primit o lecție de fotbal marți seara dupa ce a fost eliminata de Corvinul Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. Pe grupurile de Facebook au inceput sa apara mesaje ironice la adresa echipei din Gruia.

Cupa Romaniei: Corvinul vs CFR Cluj - Nu mai este loc de surprize

10:35, 02.04.2024 - Corvinul - CFR Cluj, meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, este programat, marti, 2 aprilie, de la ora 19:30, pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1 si Prima Sport 1.

Jucatorii lui CFR Cluj, stimulați cu bani mulți inainte de meciul cu „U“ Craiova

19:55, 12.03.2024 - Parcursul oscilant de pana acum il ingrijoreaza tare pe finanțatorul clubului CFR Cluj, Ioan Varga. Mai marele gruparii ardelene nu știe cum sa-și mai stimuleze jucatorii, astfel incat la final sa „prinda“ participarea in cupele europene. Varga ar fi promis un milion de euro prima pentru titlul de campioana,…


Ce parere ai despre aceasta stire?