Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oaspeti nepoftiti la petrecere pentru tinerii care fac nunta. ANAF le-a pus gand rau

Publicat:

Mai mulți tineri care au avut proasta inspirație sa-și organizeze petrecerile de nunta în weekend-ul care a trecut au avut neplacerea sa se trezeasca la restaurant cu inspectorii ANAF.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Anastasia Nichita și Valeriu Mircea au amanat nunta. Ce anunț a facut sportiva

18:10, 08.04.2024 - Anastasia Nichita și Valeriu Mircea au schimbat data celui mai important eveniment din viața lor de cuplu. Tinerii urmau sa joace nunta dupa Jocurile Olimpice de Vara de la Paris, unde urmeaza sa lupte sportiva, dar din cauza lipsei de timp, evenimentul a fost amanat pentru anul viitor, scrie SHOK.md.

Cum s-a casatorit un barbat fara sa-și dea seama: Credea ca participa la o simpla petrecere, dar de fapt era nunta lui

12:20, 28.03.2024 - Un italian s-a casatorit fara sa-și dea seama cu badanta mamei sale, dupa ce a participat la ceea ce i s-a spus ca era doar o petrecere in cinstea lui, dar care era in realitate chiar nunta sa, scrie știrileprotv.ro .

Hore grecești ca la nunta langa pacienții oncologi, la spitalul Colțea. Managerul: „Daca pacientii erau deranjati, sunau la 112”

09:55, 18.03.2024 - Petrecere cu hore și muzica greceasca la spitalul Colțea. Managerul se apara si spune ca n-a gresit cu nimic: Spitalul Coltea din Capitala e in centrul unui scandal, dupa ce in mediul online au aparut imagini si filmulete de la o petrecere organizata acolo. La implinirea a 320 de ani de la inființarea…

Cel mai bogat om din Asia organizeaza o petrecere extravaganta. Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates, intre invitați

12:06, 01.03.2024 - Unul dintre cei mai bogați oameni din lume organizeaza o petrecere uriașa inainte de nunta fiului sau. Printre invitați sunt actori, cantareți și oameni de afaceri celebri, precum Mark Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates. Nunta va avea loc la vara.

Superbogații lumii, petrecere opulenta in India, cu 2.500 de feluri de mancare. Diva Rihanna va face show

13:55, 28.02.2024 - Pentru una dintre cele mai bogate familii din India, o nunta nu este doar o nunta – este un spectacol menit sa-i uimeasca chiar și pe cei mai bogați și mai puternici oameni ai lumii. Bill Gates și Ivanka Trump se afla printre invitații așteptați la petrecere.

USR cere verificarea averii sefului DNA

14:25, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus luni o sesizare la Agentia Nationala de Integritate, in care solicita efectuarea unui control in legatura cu averea sefului DNA, Marius Voineag. Cererea vine dupa ce procurorul a aparut intr-un interviu cu un ceas de lux la mana si a primit la o petrecere de botez…

Șeful DNA, dat pe mana ANI

13:40, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus luni o sesizare la Agentia Nationala de Integritate, in care solicita efectuarea unui control in legatura cu averea sefului DNA, Marius Voineag, dupa ce procurorul a aparut intr-un interviu cu un ceas de lux la mana si a primit la o petrecere de botez suma de…

Tinerii carbonizați in accidentul din Galați sunt veri. Șoferul luase de trei luni permisul VIDEO

15:40, 30.01.2024 - Doi tineri de 16 și 21 de ani și-au pierdut viața intr-un teribil accident in județul Galați. Mașina in care aceștia se aflau s-a izbit violent de un autocamion, apoi a luat foc. Cei doi tineri erau rude.


Ce parere ai despre aceasta stire?