Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deliciu la cuptor: crap umplut cu orez. Secretul care dă savoare preparatului

Publicat:

Cunoscuta mancare traditionala romaneasca se pregateste usor si repede, in cel mult o ora si jumatate, dar e nevoie de atentie la pregatirea ingredientelor si la ordinea in care le adaugam pentru a asigura reusita preparatului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Secretul care iți poate aduce succesul in viața: folosește 'regula 7-38-55'!

05:05, 03.04.2024 - Acum 57 de ani, o descoperire facuta de un renumit psiholog a revoluționat modul in care ne ințelegem comunicarea. Cunoscuta sub numele de regula 7-38-55, aceasta ofera o metoda simpla dar eficienta pentru a imbunatați interacțiunile noastre, asigurandu-ne ca suntem ințeleși corect și contribuind la…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…

Rețeta celor mai delicioși mucenici muntenești fierți a la Jamila. Descopera secretul unui plus de savoare

11:21, 05.03.2024 - Mucenicii sunt la mare cautare in aceasta perioada. De la mic la mare, romanii poftesc dupa unele dintre cele mai populare bunatați tradiționale. Fie ca sunt fierți, fie ca sunt la cutor, fie ca sunt cumparați, fie preparați in propria gospodarie, mucenicii sunt pe masa fiecarui roman la inceput de…


Ce parere ai despre aceasta stire?