Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poate fi dezvoltat psihicul copiilor, în funcţire de nevoile fiecărei vârste

Publicat:

42% dintre parinti sunt nemultumiti de modul in care isi indeplinesc rolul in cresterea copiilor, reiese dintr-un studiu recent. Cercetatorii iti doresc astfel sa atraga atentia asupra importantei calitatii orelor petrecut cu cei mici, subliniind ca timpul poate fi considerat pierdut, daca nu este folosit conform nevoilor specifice fiecarei varste.  Parintii care sunt implicati mai mult in educatia copiilor lor, desfasurand activitati extracurriculare, le dezvolta acestora inteligenta si personalitatea.

Conectarea parinte-copil ramane prioritatea numarul unul”, este de parere…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nepotul lui Tzanca Uraganu a prevestit ce boala are cu o luna inainte ca parinții lui sa afle diagnosticul. Lucas i-a șocat pe toți, inainte sa moara: ”Dumnezeu a vorbit prin copilul meu”

10:10, 11.05.2024 - Nepotul lui Tzanca Uraganu continua sa șocheze, chiar și dupa ce s-a stins din viața. Lucas a prevestit boala pe care o are inca dinainte ca medicii sa le spuna parinților sai diagnosticul. Cu toții sunt convinși ca Lucas avea o legatura stransa cu Dumnezeu inainte sa se stinga din viața. Iata ce a…

#StareaEducației: (INTERVIU) Lia Stoica, specialist in pedagogie preșcolara: “De la doi ani, copiii au nevoie de socializare, iar intre pedagog și copil trebuie sa existe o relație de incredere. Noi, adulții din viața copiilor, suntem stancile lor.”

09:05, 02.05.2024 - “Investiția in educație timpurie este una dintre cele mai importante investiții pe care o societate le poate face”, spunea James Hackman, profesor de economie și laureat al Premiului Nobel. Invațarea timpurie se refera la procesul de acumulare de cunoștințe și dezvoltare care are loc in primii ani de…

Sprijin educațional pentru copiii din mediile defavorizate – 4 moduri prin care comunitatea poate acționa

17:15, 29.03.2024 - Saracia nu inseamna ca o persoana nu este capabila de succes. Copiii care provin din medii defavorizate sau cei care se afla acolo din cauza circumstanțelor vieții inca viseaza, au speranțe și vor sa realizeze lucruri marețe.Ei pot indeplini așteptari și standarde inalte, atunci cand au acces la instrumentele…

Fost consumator de droguri din Cluj: „Am inceput cu jocurile de noroc apoi canabis….de la 12 ani!”

14:25, 26.03.2024 - Un fost consumator de droguri din Cluj a povestit in cadrul unei conferințe desfașurate la Craiova, sub denumirea:  „Drogurile? Un pariu cu viața ta”, cum a inceput dependența sa. Totul a pornit de la varsta de 12 ani cand a dat de jocurile de noroc apoi de canabis. Acesta a marturisit ca daca știa…

mulți copii adulți sunt susținuți financiar de catre parinți

09:50, 24.03.2024 - Aproape jumatate dintre parinții americani iși ajuta copiii adulți sa acopere costurile de trai – unii dintre ei spunand ca dependența copiilor lor creeaza presiune asupra propriilor lor finanțe, scrie The Guardian. Roberto, in varsta de 60 de ani, din Santa Cruz, California, ii da fiului sau adult…

Regulile dupa care Dana Rogoz iși educa cei doi copii. Ce spune despre relația cu soțul ei, Radu Dragomir. „Impune niște limite”

11:50, 20.03.2024 - Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au casatorit in 2012 și au impreuna doi copii, Vlad, in varsta de 10 ani și Lia, in varsta de 4 ani. De cand copiii au venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat total, insa au incercat sa gaseasca un echilibru. Actrița a povestit recent cum se imparte intre…

Vrei sa-l ajuți pe cel mic sa-și dezvolte creativitatea? Iata ce sa-i pui la dispoziție!

18:10, 08.03.2024 - Creativitatea este o abilitate esențiala pentru dezvoltarea copiilor, contribuind la formarea personalitații lor și pregatindu-i pentru provocarile viitoare. Astfel, incurajarea și sprijinul acordat copiilor in explorarea creativitații lor poate avea un impact profund asupra dezvoltarii lor cognitive…

Zalauanca Raula Mureșan, femeia de afaceri, viața printre carți și dorința de a face bine

09:56, 18.02.2024 - Citește, citește mult, este pasionata de lectura și crede ca cititul il imbogațește pe om, il face mai bun și mai puternic in fața unor eventuale capcane. Coordoneaza Hanul Drumeților, primul restaurant privat deschis in Zalau dupa Revoluția din 1989, o afacere pe care a moștenit-o de la parinții sai.…


Ce parere ai despre aceasta stire?