Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face fragedă și cu un gust unic

Publicat:
Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face fragedă și cu un gust unic

Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura frageda […] The post Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

Cat costa kilogramul de miel in Piața Obor. Carnea se vinde imediat in ciuda prețului crescut

13:40, 03.05.2024 - In perioada Paștelui, cea mai cautata carne in carmangerii este carnea de miel. Din pacate, de altfel cum se intampla in fiecare an, prețul este unul mare. Așa ca nu este de mirare sa aflam cat costa kilogramul de miel in Piața Obor, iar carnea se vinde imediat in ciuda prețului crescut. Carnea de miel,…

Cele mai mari greșeli la friptura de miel. De asta nu iese frageda, ci ramane cruda inauntru

09:05, 03.05.2024 - Unul din nelipsitele preparate de pe masa de Paște, este fara indoiala friptura de miel. Dar, deși gospodinele știu ce au de facut, din pacate mai apar și anumite situații in care nu iese cum trebuie, și aici vorbim despre cele mai mari greșeli la friptura de miel. Nici o masa de Paște fara friptura…

In ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Ingredientul care ii da un gust deosebit

12:55, 30.04.2024 - Este ingredientul vedeta al meselor de Paște, deloc simplu de preparat. Pentru a te asigura ca oferi familiei și musafirilor un adevarat rasfaț culinar, trebuie sa ții cont de un sfat de aur. Afla in ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Un truc ce va face furori la […] The post…

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Cat trebuie fiarta carnea de rața ca sa iasa frageda și gustoasa. Așa va ieși senzaționala

20:35, 13.04.2024 - Carnea de rața este cu adevarat o delicatesa, daca este gatita corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, insa, cat trebuie lasata la fiert, pentru ca preparatul nostru sa fie unul ca la carte. Daca ții cont de timpul exact, se va topi in gura la propriu. Cum se fierbe corect […]…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Ce sa presari in tigaie, inainte sa pui ouale. Gustul va fi diferit, va avea mai multa aroma

10:41, 09.03.2024 - Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zile. Majoritatea romanilor prefera sa consume oua prajite, dar mulți nu știu ce sa presare inainte in tigaie pentru un gust mai aromat. Iata sfaturile date de gospodinele cu experiența! De ce sa adaugi faina la ouale prajite Romanii adora sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?