Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză de proporții în Cehia. Guvernul controversatului premier Andrej Babis a demisionat

Publicat:

Guvernul ceh condus de premierul si-a anuntat miercuri demisia, la o zi dupa ce nu a reusit sa obtina votul de încredere din partea camerei inferioare a legislativului de la Praga, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un fiasco italian: Guvernul de la Roma nu a strans niciun ban din taxa pe banci

00:55, 10.05.2024 - Italia nu a colectat pana acum venituri din contestata taxa pe profiturile excesive ale bancilor introdusa anul trecut, a anuntat ministrul Economiei, Giancarlo Giorgetti, transmite Reuters, conform Agerpres.

Serviciile secrete poloneze au descoperit dispozitive de ascultare intr-o camera unde urma sa se reuneasca guvernul

01:40, 08.05.2024 - Serviciile speciale poloneze au descoperit si dezactivat dispozitive de ascultare intr-o incapere in care consiliul de ministri al Poloniei urma sa aiba marti o reuniune, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor speciale, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Slovacia ofera protectie unui barbat acuzat de propaganda pro-rusa, pus pe lista de sanctiuni a Cehiei: Artem Marcevski ar fi condus site-ul Voice of Europe

18:45, 01.05.2024 - Slovacia a acordat protectie temporara unui barbat cu cetatenie ucraineana si israeliana acuzat ca a condus o campanie de influenta pro-rusa prin intermediul unui site de stiri si care se afla sub sanctiuni in Cehia, a relatat presa de la Praga, preluata de Reuters și news.ro

Slovacia ofera protectie unui barbat acuzat ca a facut propaganda pro-rusa si care este pe lista de sanctiuni a Cehiei

17:05, 01.05.2024 - Slovacia a acordat protectie temporara unui barbat cu cetatenie ucraineana si israeliana acuzat ca a condus o campanie de influenta pro-rusa prin intermediul unui site de stiri si care se afla sub sanctiuni in Cehia, a relatat presa de la Praga, preluata de Reuters.

Slovacia condusa de pro-rusul Fico ii ofera protecție unui propagandist al Rusiei, fugar din Cehia

16:50, 01.05.2024 - Slovacia, condusa de guvernul pro-Putin al lui Robert Fico, a acordat protectie temporara unui barbat cu cetatenie ucraineana si israeliana acuzat ca a condus o campanie de influenta pro-rusa prin intermediul unui site de stiri. Artem Marcevski are sancțiuni pe numele sau in Cehia, a relatat presa de…

Șeful NATO, adevar neplacut despre criza in care e Ucraina: 'Nu am livrat ceea ce am promis'

16:50, 01.05.2024 - Increderea Ucrainei in aliatii sai din NATO "a suferit o lovitura" din cauza intarzierilor si esecurilor in livrarea de arme pentru razboiul impotriva invaziei ruse, a declarat seful NATO, Jens Stoltenberg, intr-o discutie cu Reuters avuta in timp ce parasea cu trenul, luni seara, Ucraina, dupa o vizita…

Criza de proporții in Spania: Pedro Sanchez este la un pas de demisie, dupa o ancheta impotriva soției sale

22:46, 24.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat miercuri ca iși va suspenda indatoririle publice pana saptamana viitoare pentru a decide daca vrea sa continue sa conduca guvernul, dupa ce un tribunal a lansat o ancheta preliminara care o vizeaza pe soția sa, scrie Reuters, informeaza Mediafax.

Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat. Fatah si Hamas vor avea miercuri o intalnire la Moscova

12:10, 26.02.2024 - Guvernul palestinian și premierul Mohammed Shtayyeh si-au prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres. Fatah și Hamas negociaza un acord pentru formarea unui guvern și se vor intalni la Moscova.


Ce parere ai despre aceasta stire?