Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Pucean, gest sfâşietor după moartea nepotului. Raym avea doar trei ani. FOTO

Publicat:

este devastata dupa moartea nepotelului ei! Raym a murit la doar trei ani, in urma unui incendiu. Dansatoarei inca nu-i vine sa creada cele intamplate si isi aminteste cu durere in suflet de toate momentele petrecute impreuna. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Marymar, primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera lui Tzanca Uraganu il iubea pe Lucas ca pe propriul copil: „Prin tine am simțit...” / FOTO

15:31, 30.04.2024 - Lacrimi și suspine in familia lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a postat pe rețelele de socializare primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera celebrului manelist il iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Detaliul sfașietor care s-a aflat dupa moartea lui George Nicolescu. De ce nu vine fiul sau la inmormantare

11:45, 28.03.2024 - Noi informații despre inmormantarea lui George Nicolescu. Ceremonia funerara va avea loc sambata, 30 martie 2024, incepand cu ora 13:00, la Cimitirul Viișoara de la Ploiești. De la eveniment va lipsi baiatul regretatului cantareț de muzica ușoara, dupa cum a dezvaluit vaduva lui. George Nicolescu s-a…

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru tatal decedat. Parintele dansatoarei implinea astazi 65 de ani: „Ne este dor de ține!” / FOTO

18:40, 11.03.2024 - Cristina Pucean trece prin momente cumplite. Tanara dansatoare apreciate de o țara intreaga ar fi trebuit sa iși sarbatoreasca astazi tatal, care a trecut in neființa și a lasat un gol adanc in sufletul blondinei. Iata mesajul transmis de iubita lui Bogdan de la Ploieșt, in urma cu puțin timp!

Cumnatul lui Bogdan de la Ploiești, acuzat de talharie calificata / Fratele dansatoarei Cristina Pucean, „sejur” prelungit in spatele gratiilor

23:00, 29.02.2024 - Florin Pucean, cumnatul celebrului artist Bogdan de la Ploiești (BDLP), ar putea ramane in continuare in spatele gratiilor, dupa ce procurorii l-au trimis in judecata intr-un nou dosar, in care este acuzat, alaturi de un alt individ, de talharie calificata.

„Sarcina ușoara sa ai!”. Cristina Pucean este insarcinata? Ultima postare a dansatoarei i-a surprins pe fanii ei / FOTO

16:35, 10.02.2024 - Cristina Pucean este insarcinata? Ultima postare a dansatoarei i-a surprins pe fanii ei de pe rețelele de socializare, care au reacționat imediat. Iata cum s-a afișat vedeta alaturi de iubitul ei, Bogdan de la Ploiești!


Ce parere ai despre aceasta stire?