Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Borcea, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o asistentă de la spitalul Penitenciarului Poarta Albă

Publicat:

, condamnat in dosarul Transferurilor, este acuzat ca ar fi intreținut relații sexuale cu o asistenta de la spitalul , o ancheta fiind deschisa in acest caz, relateaza GSP.

Borcea, care se afla internat dupa ce a acuzat in repetate randuri probleme cardiace, este cercetat dupa ce ar fi intreținut raporturi sexuale cu una dintre asistentele spitalului.

Șefii inchisorii au efectuat deja controale si ar fi luat masuri drastice impotriva personalului, dupa ce in salonul in care era internat fostul șef al lui Dinamo s-au gasit mai multe sticle…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi Borcea, metaforic: „Dinamo a ramas fara cel mai bun jucator, fara conducatorul de joc”. Ce sfat ofera gratuit șefilor: „Hai, la Saftica!”

17:50, 09.04.2024 - Cristi Borcea, 54 de ani, a reacționat dupa decizia de azi a Comisiei de Recurs a LPF, prin care se mențin cele 4 etape de suspendare, ce nu permite clubului Dinamo sa organizeze meciuri cu spectatori: „Șefii clubului sa doarma la Saftica de acum incolo, sa scoata pentru jucatori!” Dinamo a fost lovita,…


Ce parere ai despre aceasta stire?