Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corneliu Vadim Tudor explică ce se întâmplă după moarte

Publicat:

  este întrebat de catre blondele lui ce se întâmpla cu oamenii dupa ce aceștia trec în neființa.

Seara continua în forța cu enciclopedia umana numita . Întrebarea a stârnit curiozitatea tuturor. Politicianul a povestit atunci un incident descris de Platon, în care un soldat s-a trezit din moarte dupa 12 zile și a vorbit despre o judecata de apoi și despre un loc cu spiritele celor dragi.

De asemenea, acesta a recomandat o lucrare intitulata &"Viața dupa viața&", în care…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor: Eu cred ca ceea ce am castigat in 2020 putem castiga si in 2024

22:06, 11.05.2024 - "Eu cred ca ceea ce am castigat in 2020 putem castiga si in 2024 si atunci putem spune ca avem un rezultat bun. Judetul Mures este important, municipiul Targu Mures este important, este important si Reghin, este importanta si fiecare comuna unde noi avem posibilitatea de a da primarul. Si eu cred ca,…

Cum au aratat ultimele ore din viața lui Platon, conform unui manuscris antic ingropat in timpul erupției Muntelui Vezuviu

08:45, 03.05.2024 - O descoperire inedita a unui pergament ingropat in timpul erupției Muntelui Vezuviu din anul 79 d.Hr. aduce mai multe informații despre ultimele ore din viața celebrului filosof grec Platon, precum și despre locul in care a fost inmormantat, relateaza The Independent.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in coma. Barbatul se zbate intre viața și moarte

11:20, 30.03.2024 - Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in stare grava la spital. Barbatul se zbate intre viața și moarte, dupa ce a ajuns la unitatea medicala in coma.

Fostul soț al Ralucai Pastrama a mers acasa a Pepe. Cum a fost surprins Ibrahim Ibru in compania fetelor artistului. „Prințesele mele”

17:51, 01.03.2024 - Imaginea in care Ibrahim Ibru apare alaturi de fiicele lui Pepe și ale Ralucai Pastrama, fosta soție a celor doi, a luat pe toata lumea prin surprindere. Chiar daca a divorțat de mama baiatului sau, de Raluca, cea care i-a fost soție și lui Pepe, Ibrahim a mers astazi in vizita la casa artistului.In…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?