Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constantin “Castor” Lăpușneanu : ” Am intrat în lumea tatuajelor când niște prieteni m-au rugat să le refac tatuajele pe care și le-au făcut unul altuia la o beție”

Publicat:

Puțini sunt cei care poarta un tatuaj sau pe care i-a batut vreodata gandul sa-și faca un tatuaj și nu au auzit de Castor. Constantin Lapușneanu s-a intors la Iași in 2012, unde și-a deschis un salon, . Vreme de zece ani a lucrat la un studio de profil din Lisabona. Pe buna dreptate, este mandru pentru ca a fost primul student din istoria Facultații de a carui lucrare de licența a fost bazata pe arta tatuajului. Constantin „Castor” Lapușneanu ne-a vorbit la Interviurile 7Est despre inceputuri, despre cum s-a transformat pasiunea sa intr-o cariera, despre cum a evoluat moda…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iași: Modificare trasee autobuze in data de 13 aprilie

09:00, 13.04.2024 - Modificare trasee autobuze in data de 13 aprilie In data de 13 aprilie 2024, incepand cu ora 08:00, din cauza lucrarilor de asfaltare ce vor avea loc pe Bulevardul Socola, intre intersecția de la Frigorifer și Liceul CFR, este necesara implementarea unor modificari temporare in circulația unor trasee…

„Conexiuni” intre Universitațile de Arte din București și Iași

18:35, 25.03.2024 - Deschiderea dintre Universitațile de Arte din București și Iași vine in intampinarea artiștilor care au nevoie sa comunice intre ei, dar satisface și dorința publicului de a cunoaște evoluțiile in lumea artei. O alta etapa a unui proiect prin care studenții graficieni și sculptori din București expun…

Student din Timișoara, laureat al concursului „Alexandru Farcaș Voice Competition”

14:40, 25.03.2024 - Studentul Alexandru Ticula, care urmeaza cursurile Facultații de Muzica și Teatru, din cadrul Universitații de Vest din Timișoara, este laureat al prestigiosului concurs „Alexandru Farcaș Voice Competition”. In cadrul ediției naționale a concursului, care s-a desfașurat in colaborare cu Academia Naționala…

Lansarea volumului „Eminescu”, la Biblioteca Județeana „Christian Tell”

05:30, 06.03.2024 - Biblioteca Județeana “Christian Tell” gazduiește, astazi, lansare volumului „Eminescu”, autor Petre Ciureanu, volum tradus din limba italiana de Carmen Teodora Fagețeanu. Evenimentul va avea loc in sala „MansArta”, incepand cu ora 16.30, in prezența invitaților Spiridon Popescu, Georgeta Popescu, Marinela…

FOTO: Silvana Moldovan, tanara din Beclean care transpune hiper-realist, pe hartie, portrete și emoții

17:15, 01.03.2024 - Se numara printre puținii artiști hiper-realiști din Romania, ii plac la nebunie detaliile, pe care le reproduce perfect, pe hartie, iar asta ii da o doza enorma de motivare. Este povestea Silvanei Moldovan, o tanara de 32 de ani, din Beclean, care creeaza desene in creion ce cu greu pot fi deosebite…

Ce legatura a existat intre episcopul Florentin Crihalmeanu și Turda?

11:31, 16.02.2024 - Florentin Crihalmeanu a fost un episcop roman unit, din 2002 episcop titular al Episcopiei de Cluj-Gherla. Decesul a survenit in urma unui stop cardio-respirator pe fondul infectarii cu virusul SARS-CoV-2 in 12 ianuarie 2012. Nascut la Iași in 1959, a urmat cursuri clandestine de teologie și a fost…

Dumitru Buzatu, marele filosof de Vaslui, suplinitor de Limba Rusa la Ruginoasa

21:31, 15.02.2024 - Apoi, a urmat Facultatea de Istorie-Filozofie din cadrul Universitații “Alexandru Ioan Cuza” Iași, cand avea 31 de ani. Dupa ce a absolvit-o, a devenit profesor titular de științe socio-umane, intai la un liceu din Targu Neamț, apoi la Liceul “Emil Racovița” și Liceul “Mihail Kogalniceanu” Vaslui.Astfel,…

Axenia Hogea, figura notabila pentru cultura tulceana, la ceas aniversar

17:10, 05.02.2024 - Axenia Hogea implineste pe 6 februarie 73 de ani Din 1987 si pana in 2001, Axenia Hogea a fost bibliograf la Biblioteca "Panait Cerna" Tulcea. . De asemenea, a indeplinit si functia de director executiv la Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu National Tulcea Pe 6 februarie 1951, la Braila, se…


Ce parere ai despre aceasta stire?