Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clădirile din lemn – căminul viitorului. Casele pasive câștigă tot mai mult teren

Publicat:

Secolul XXI este cel al cercetarii și inovarii. Intr-o lume dominata tot mai mult de poluare și de incalzirea globala incercam sa ne aparam cum putem mai bine și sa valorificam cat mai bine resursele pamantului. O idee care prinde contur din ce in ce mai mult este cea care ne ofera un camin mai stabil, dar și mai confortabil fața de cel pe care il știam pana acum.

Ne referim la casele pasive, cele eficiente energetic, noua descoperire care începe sa cucereasca toata Europa, dar și restul continentelor. Acest gen de case este construit în principal din lemn, dar și din alte…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Primaria comunei Tuzla, judetul Constanta, achizitioneaza servicii de salvare acvatica

16:40, 13.04.2024 - Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 17 aprilie 2024Primaria comunei Tuzla, judetul Constanta, organizeaza o licitatie pentru atribuirea contractului ce vizeaza servicii publice de salvare acvatica salvamar si de prim ajutor, pe plaja Tuzla, pe durata sezonului estival.Termenul limita pentru…

Amazon renunța la cumparaturile fara checkout in magazinele sale

15:00, 03.04.2024 - Amazon a decis sa renunțe la programul sau Just Walk Out, care lasa clienții sa paraseasca magazinele sale fara un proces de checkout. In schimb, singurul proces de cumparaturi disponibil va fi cel prin „Dash Carts”, unde clienții scaneaza automat produsele pe masura ce le adauga in coș. Informația…

Ciolacu: Principalul efort va fi, in urmatoarele doua saptamani, sa imbunatatim mecanismele care tin sub control preturile la energie, gaze si alimentele de baza / Alta prioritate majora este reorganizarea ANAF, ca sa crestem eficienta colectarii

11:56, 14.03.2024 - ”Principalul efort va fi, in urmatoarele doua saptamani, sa imbunatatim mecanismele care tin sub control preturile la energie, gaze si alimentele de baza. Am vazut ca inflatia a revenit pe traiectorie descendenta, iar BNR prevede ca va ajunge sub 5% pana la finele anului. Scopul nostru este ca, pe langa…

Europa inca depinde de importurile de energie, chiar daca criza s-a terminat. Ce se intampla in Romania

15:25, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu a suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica.

Marcel Ciolacu, promisiuni uriașe: Schengen terestru pana la sfarșitul anului, anul viitor fara vize in America, intrarea in OECD pana in 2026

08:40, 05.03.2024 -   ”Romania peste o luna de zile va intra aerian si maritim (in Spatiul Schengen – n.r.). Normal ca va trebui o atentie si mai mare, vor fi provocari mai mari, fiind la inceput. Eu va garantez ca pana la sfarsitul anului acesta, Romania va intra in Schengen terestru. Anul viitor, Romania nu va mai avea…

ENERGIE IN ROMANIA Sunt așteptate scaderi ale preturilor la gaze in acest an?

09:10, 28.02.2024 - Europa a traversat cu succes furtuna energetica din 2022 – 2023 si, in lipsa unor evenimente imprevizibile, vom asista la... The post ENERGIE IN ROMANIA Sunt așteptate scaderi ale preturilor la gaze in acest an? first appeared on Informatia Zilei .

Guvernul a anuntat ca vor fi facute investitii importante in infrastructura de sanatate

06:35, 17.02.2024 - Guvernul a anuntat dupa sedinta de vineri ca vor fi facute investitii importante in infrastructura de sanatate, dupa atacurile cibernetice majore care au vizat mai multe spitale din tara. Ministrul digitalizarii, Bogdan Ivan, a spus ca legislatia in domeniu trebuie actualizata si a precizat ca au inceput…

Certificatul energetic: cum sa faceți cladirea dumneavoastra mai eficienta din punct de vedere energetic

16:25, 16.02.2024 - Certificatul energetic (certificatul de performanța energetica) este un document oficial care clasifica o cladire sau o unitate de cladire in funcție de performanța sa energetica, de la A+ (cea mai eficienta din punct de vedere energetic) la G (cea mai puțin eficienta). Acesta este emis de un auditor…


Ce parere ai despre aceasta stire?