Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chefi la cutite 2016: Sorin Bontea a cedat psihic şi a devastat bucătăria. Toţi au rămas mască!

Publicat:

CHEFI LA CUTITE 2016. Fiecare dintre cei trei chefi pune extrem de mult suflet in aceasta confruntare! Totuși, exista și momente cand unii cedeaza psihic.

A fost și cazul lui chef , care a fost atat de suparat, incat a inceput sa devasteze bucataria! A fost o seara dificila nu doar pentru chefi, cat și pentru concurenți! Nu a fost deloc ușor sa faca fața provocarilor!

Emoțiile au fost mari! Prima proba de gatit pentru femei de afaceri i-a pus pe concurenți in fața unei situații destul de dificile.

Fiecare a luptat pentru echipa sa, dar se pare ca nu toți au…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Richard Abou Zaki a jucat o amuleta dureroasa, ce i-a lasat masca pe toți. Ce a urmat

22:00, 23.04.2024 - Chef Richard Abou Zaki a jucat o amuleta dureroasa, ce i-a lasat masca pe toți in ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Ceea ce a urmat a fost demn de filmele de comedie.

Concurenții și-au invins emoțiile la Chefi la cuțite. Ce i-a facut sa caștige mai multa incredere in propriile forțe

11:40, 11.04.2024 - Sezonul 13 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de concurenți emoționați. Aceștia și-au invins toate temerile atunci cand au ajuns in fața celor patru jurați.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, anunțul care i-a lasat masca pe colegii sai. Ce gatește pentru nea Marin

21:05, 03.04.2024 - Chef Richard Abou Zaki a facut un anunț care i-a lasat masca pe colegii sai in ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2024. Juratul s-a gandit sa-i faca un preparat deosebit lui nea Marin.

Irina Fodor, declarație acida in noul sezon 'Chefi la Cuțite': Prezentatoarea i-a luat la ținta pe foștii jurați Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu

23:35, 19.03.2024 - Intreaga națiune a fost luata prin surprindere atunci cand cei trei bucatari de la „Chefi la Cuțite” și-au anunțat demisia din emisiune. In urma acestui eveniment, aceștia au fost inlocuiți, iar Irina Fodor a adresat un mesaj provocator catre foștii jurați de la „Chefi la Cuțite”, respectiv Catalin…

A inceput un nou sezon Chefi la cuțite: cine sunt juratii

21:06, 18.03.2024 - Dupa ce fostii membri ai juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, au demisionat, motivand ca sunt epuizati din cauza filmarilor, iata ca a venit anuntul oficial despre noii jurati ai show-ului culinar.

Chef Catalin Scarlatescu se dezlantuie și el: „Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite”

16:50, 12.03.2024 - Chef Catalin Scarlatescu a avut o prima reacție in scandalul cu Antena 1, dupa ce el și colegii sai Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au decis sa nu mai participe la filmarile unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Scarlatescu a vorbit despre motivele pentru care el si colegii sai au decis sa…

Florin Dumitrescu vorbește pentru prima data dupa plecarea de la „Chefi la cuțite”: „Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional”

17:30, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu vorbește pentru prima data dupa plecarea din reality-show-ul culinar despre experiența care i-a marcat ultimii 9 ani din viața profesionala. Alaturi de cei doi colegi de breasla – Catalin Scarlatescu și Sorin Bontea, cei trei bucatari iubiți de o intreaga națiune au șocat cu plecarea…

A murit un indragit fost concurent de la Chefi la Cuțite! Ce mesaje au transmis colegii: ”O veste neașteptata și foarte trista”

17:45, 15.02.2024 - Un fost concurent de la Chefi la cuțite la murit la doar 59 de ani. Acesta a participat la emisiunea culinara in sezonul al doilea, in 2016, și a reușit sa-i surprinda pe jurați inca din preselecții. Vestea cu privire la deces a șocat pe toata lumea, iar pe rețelele de socializare au aparut mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?