Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CEO a fost amendat de ITM în urma unui accident mortal de muncă

Publicat:

de a amendat cu 7.000 de lei , in urma mortii unui salariat. Evenimentul s-a produs pe 15 mai la . In urma expertizei medico-legale s-a stabilit prezenta unei concentratii modice de alcool ... Post-ul CEO a fost amendat de ITM in urma unui accident mortal de munca apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in ziua de Paști: mașina condusa de un barbat a fost lovita de tren in Sibiu

09:05, 05.05.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, duminica, in ziua de Paști, dupa ce a patruns pe calea ferata dintre localitațile sibiene Ruși și Șeica Mare, deși semaforul instalat la trecere era roșu. Mecanicul trenului și calatorii nu au fost raniți.

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident mortal teribil. Un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini

23:46, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea,…

Inspector ITM, arestat pentru mușamalizarea unui accident mortal de munca. Șpaga a fost un plin de carburant

16:10, 29.03.2024 - Un funcționar din Inspectoratul Teritorial de Munca Buzau a primit mandat de arestare preventiva pentru 25 de zile, pentru luare de mita. El incercat sa mușamalizeze un accident de munca soldat cu decesul unei persoane, in schimbul unui plin de carburant.

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

CEO, amendat pentru nerespectarea securitații și sanatații in munca

12:00, 27.02.2024 - Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj a amendat Complexul Energetic Oltenia pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la securitatea și sanatatea in munca. Au fost depistate nereguli la Cariera Miniera Jilț Sud. Amenda aplicata este de 15.000 de lei. „Ca urmare a prezentarii, in spațiul public,…


Ce parere ai despre aceasta stire?