Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceartă adevărată sau glumă? E incredibil cum a reuşit Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" să o supere pe Ionela

Publicat:

Pâna si mama lui Teodor a fost de acord ca în relatia fiului ei cu Ionela, bruneta e cea care "conduce", pentru ca el are o atitudine calma fata de orice.

Femeia a spus ca nu stie cu cine seamana Teodor, pentru ca nici ea, nici tatal lui nu este asa. Cu toate acestea, nu o deranjeaza situatia. "Ei o sa stea singuri", a spus ea, adaugând ca o sa-si rezolve singuri eventualele probleme care vor aparea din cauza asta.

Calmul lui Teodor a atins, însa, limita pasivitatii într-o seara. Ionela i-a pregatit…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au ramas singuri in jacuzzi. Ce și-au spus

16:55, 10.04.2024 - Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristi a fost eliminat. Regreta sau nu ca nu a reușit sa o cunoasca mai bine pe Eliza, singura fata cu care a interacționat mai mult

21:40, 15.03.2024 - Cristi și-a dorit sa fie eliminat și așa s-a și intamplat. Concurentul a fost propus spre nominalizare de cele mai multe fete, inclusiv Eliza, singura tanara de care s-a apropiat mai mult in competiție.

Planul urias al Simonei Halep, devoalat! Va forta mana sefilor din tenis. Ar fi o adevarata revolutie

12:25, 14.03.2024 - Planul urias al Simonei Halep, devoalat! S-a aflat ce pune la cale romanca dupa ce a castigat procesul la TAS. Simona Halep a reusit victoria carierei. A reusit sa scape la TAS de suspendarea de 4 ani pentru dopaj.Vezi AICI planul urias al Simonei Halep prin care poate revolutiona tenisul...…

Unde se afla paharul ascuns? Afla raspunsul in mai puțin de 11 secunde! Doar 3% din populație a reușit sa treaca testul

07:41, 26.02.2024 - Puzzle-ul de astazi presupune gasirea unui obiect (pahar) ascuns in imaginea prezentata. Adevarata provocare este reprezentata de timpul scurt in care trebuie elucidat „misterul” - 11 secunde. Doar cei cu mintea agera și antrenata pot gasi rapid intrusul. Provocarea zilei: gasește paharul in 11 secunde!In…

Mireasa - Capriciile iubirii. Valentin și Cristian și-au aruncat replici dure. De ce s-au luat la cearta cei doi concurenți: „Tu pentru mine nu mai exiști” / VIDEO

21:15, 19.02.2024 - Sambata seara, Valentin și Cristian și-au spus vorbe grele. Valentin i-a spus lui Cristian ca a venit in emisiune doar ca sa se ridice din nou. Ulterior, Valentin i-a menționat lui Cristian, pe un ton acuzator, diverse lucruri din trecutul lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?