Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai veche mâncare românească. Secretul delicioasei ciorbe de salată verde, cât se fierbe şi cu ce se drege

Publicat:

Mancare romaneasca veche, ciorba de salata, dreasa cu lapte prins, este unul dintre cele mai gustoase preparate. Pasii prepararii mancarii delicioase ii regasim la , regretatul gastronom, in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” ().

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

Cum arata un Big Mac de la McDonald's, dupa un an de stat afara. Salata era tot verde, ca in prima zi! Mai mananci așa ceva? - VIDEO

11:26, 29.04.2024 - O femeie a facut un experiment și a lasat afara un Big Mac de la McDonald’s, cu tot cu cartofi prajiți și apoi a prezentat, dupa un an rezultatul.Femeia din Marea Britanie a fost surprinsa sa vada ca Big Mac-ul lasat afara timp de aproape un an afara arata la fel de proaspat ca in prima zi. Aceasta…

Secretul recoltelor bogate de salata verde. Cu ce sa o uzi, doar așa va crește mare și frumoasa

19:35, 24.04.2024 - Cu toții o mancam, dar v-ați intrebat care este secretul recoltelor bogate de salata verde? Exista un motiv pentru care salata este una dintre cele mai populare plante de cultivat, dar trebuie sa știi cu ce sa o uzi, doar așa va crește mare și frumoasa. O salata verde este buna oricand! Salata este…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

Care este diferenta dintre varza alba si varza rosie

18:55, 28.03.2024 - Varza alba și varza roșie sunt doua varietați ale aceleiași legume din familia Crucifere. Varza este un aliment consumat pe scara larga și se gasește cu ușurința in piețe și supermarketuri. Diferența dintre varza alba și varza roșie consta in anumiți compuși responsabili pentru nenumarate beneficii…

Salata de primavara cu branza feta

11:05, 14.03.2024 - Pentru a prepara aceasta rețeta, aveți nevoie de urmatoarele ingrediente:o salata verde 2 legaturi de ridichi de lunao legatura de ceapa verde2-3 roșii (opțional)1-2 linguri cu ulei de masline presat la receo lingura cu suc de lamaie proaspat stors100-150 g de crutoane250 g de branza ...

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?